Tuvalet Eğitimi Kızımla tuvalet eğitimine başlıyorum ,süreci burada paylaşacağım.

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
Teşekkür ederim, 3 günde çözdük egitimi,ilk 2 gün zorlayıcı oldu bizim için,oda alışma sürecimizdi zaten, 3.günden sonra sorun kalmadı,gece bez sadece 1 kez emici külotlardan giydirmistim birdaha giydirmedim,şu anda gece uyandırmiyorum sabah ilk iş tuvalete gidiyoruz ve kuru uyanıyoruz.

Evet kızım var henüz 22,5 aylık 8-9 Gündür uğraşıyorum henüz4 kez oturağina cis yapabildi.birinde internetteki bi animasyonu izlemesi çok etkili oldu.bugun yaptı hatta.altına çiş yapan bebeği almam bile bu kadar tesir etmemisti inanın defalarca izledi ve taklit etti.mucize gibi bisey su yeni medya.size de çok teşekkür ederim cevabıniz için

çok güzel sizin adınıza sevindim ne diyelim yaşasın bezsiz günler......

Sağlıkla büyütün kızınızı. Ne güzel sizde gelişme kaydedebilmişşiniz,dilerim bundan sonrası çok daha kolay olur. Kolaylıklar dilerim.
çok güzel sizin adınıza sevindim ne diyelim yaşasın bezsiz günler......
Tekrar teşekkür ederim

Akşam yatak koruyucu hasta bezi koy çarşafının altına gece iki kez kaldır tuvalete.3 gün bir hafta içinde düzene girer yaz ayı usutmez alışır ama biraz sabır

Teşekkür ederim, yorumlarda yazmıştım alıştık 3günün sonunda,eğitim tamamlandı.
Senden gaza geldim ve kızıma wc Eğitimine başladım. Ve mucize gibi 2 günde hallettik çok şükür. 32 aylık kızım bu arada.

Bir kaç kere çiş kaçırdı bir kere de kaka. Bu kadar kolay olacağını sanmıyordum valla.

Emziği de bıraktık bezle birlikte. Ki emziksiz gezmezdi kızım ama artık abla oldu ya tuvalete Gittiği için istemiyor emziği de

Biz hallettik darısı uğraşanların ve düşünenlerin başına.

Süpersiniz kızında sende Çok sevindim senin adına. Emzikte bonusu olmuş.
Benimde gözüm korkmuştu fazlasıyla ama anladimki doğru zamanlama çok önemli,buda bence 2.5 yaş ve üzeri bence. Erken başlayan arkadaşlarım aylarca uğraştılar,1.5 ayda tamamlanan eğitim biliyorum. Kızın içinde doğru zamanmış demekki uzamadan bitmiş maşallah.
Bezsiz gezmek muhteşem birşey ciddi rahatlıkmış, pişik olacak,taşacak derdi olmadan çocukla vakit geçirmek harika oluyor gerçekten. Özgüvenlerinide etkiliyor kızım daha bir büyük görünüyor gözüme
Tebrikler,seninde dediğin gibi darısı tüm isteyen annelerin başına

Sağol canım oğlum tam 3 Yaşında bırakmıştı kızım daha erken.

Ben de çok erken başlamayı doğru bulmuyorum. Hem çocuk yıpranıyor hem de anne. Uzun süre her yerden çiş kaka temizlemek ciddi sabır gerektiriyor çünkü.

Ben bir de Çocuğun kendini ifade edebilecek kadar konuşmasını beklemek gerek diye düşünüyorum. Tam Konuşmayı söylememiş çocuklar daha çok zorlanıyorlar öyle gözlemledim.

Allah bağışlasın maşallah hemde deneyimli annesin sen ona rağmen gözün korktuysa vardır bir bildiğin. Bencede muhakkak konuşabilmeli,derdini anlatabilmeli çocuk.
Birde ışık yaksın,hazır olduğunu belli etsin denir genelde ama bizde öyle bir durum olmadı,bekleseydim olurmuydu bilemiyorum. Çok şükür sorunsuz atlattık,ilk iki gün ciddi yiprandım çiş temizlemekten,daha uzun sürseydi ne yapardım bilemiyorum. Ama bildiğim tek şey varsa çocuk kadar annede hazır olmalı,çelik gibi sinirleri,bıkmayan usanmayan ,konuşup anlatmaktan yılmayan tavrı olmalı bu işe girisince ,başka türlüsü zor. Allah tüm annelere ve çocuklarina kolaylık versin.

Ben 10-11 yaşıma kadar parmağımı emmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…