- 19 Kasım 2013
- 18.659
- 33.645
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
Teşekkür ederim, 3 günde çözdük egitimi,ilk 2 gün zorlayıcı oldu bizim için,oda alışma sürecimizdi zaten, 3.günden sonra sorun kalmadı,gece bez sadece 1 kez emici külotlardan giydirmistim birdaha giydirmedim,şu anda gece uyandırmiyorum sabah ilk iş tuvalete gidiyoruz ve kuru uyanıyoruz.deneyimli bir anne olarak telaşınızı sabırsızlığınızı çok iyi anlıyorum bende yaşadım bende size tecrübemi anlatayım oğlumu 2, 5 yaşındayken 4 günlük zorlu bir eğitimden sonra alıştırdım sabır ,anlayış ve zaman gerektiriyor
öncelikle şunu söyleyim bezi birkere çıkardınızmı bidaha asla takmayın ve pes etmeyin ortalık kirlenecek bunu bilin ve ona göre önleminizi alın gidip tıpış tıpış lazımlığına yapmasını beklemeyin sizin şansınız yaş olarak daha iyi algılayabilir belki daha da önce bırakır bezi ve gece asla altını bezlemeyin ben sürekli çiş varmı dedim arkasında dolaştım durdum tuvalete götürüp getirdim tuvaletten gelip ortalığa işediği çok oldu ama lazımlıkta çok bekledim 1-2 defa denk geldi ama en önemlisi bez takmamak acayip mutlu etti bebeğimi ve gece sıvı geçirmeyen alez taktım ıslandı ve ıslaklık rahatsız etti ayrıca gece birkaç defa tuvalete götürdüm her defasında sordum çiş varmı diye kaka varmı diye sonunda pes etti ve ben bu süreçte evden çıkmadım ...