Kızım kreşe ara verdi,malum yaz aylarındayız,deniz,havuz keyifli vakit geçirsin istiyorum zira Eylül'de tam gün olarak devam edecek kreşe. Şu an kızım için gayet keyifli vakit geçireceği günlerin başlamasıyla,benimde tuvalet eğitimi sürecim başladı. Eylülden önce bu konuyu halletmeliyim,okulda yardımcı olabileceklerini söylediler ama tercih etmedim.
Öncelikle alışveriş kısmını hallettim.
Neler mi aldım;
2 haftadır aradığım resimlerini aşağıda paylaştığım bu portatif lazımlık ve emici gece külodu
Eki Görüntüle 1562083
Bunu aldım fakat kullanıp kullanmamakta tereddütlüyüm,duruma göre hareket etmeyi planlıyorum.
Eki Görüntüle 1562080
Bu ise yukarıda bahsettigim lazimlık,şu anda taşıma poşetinde duruyor,dışarı çıkarken yanıma alıp,temiz tuvalet varmış yokmuş umrum olmadan,tuvaleti geldiği an kendi poşetini takıp,tuvalet sorununu ortadan kaldıracağım. Benim için olmazsa olmazdı ve buldum. Üstte kapaği var bu kapak sirt dayanağı oluyor,kapağın üzerinde bir küçük bölme mevcut,burada poşet muhafaza edebiliyorsunuz. 2 adet yedek poşet vardı ürünle birlikte bu bölmede.
Poşetlerinin içinde emici ped var,bu sayede çişi emiyor ve çöpe atana kadar sıkıca bağlayıp kokusuz muhafaza edebiliyorsunuz.
Eki Görüntüle 1562081
Eki Görüntüle 1562082
Eki Görüntüle 1562080
Yedek poşetleri satılıyor ama olmadığı hallerde,küçük boy çöp poşeti ve kağıt havluyla yine akmayan,kokmayan bir çözüm üretilebilir diye düşünüyorum.
Ve tabiki renkli,cicili bicili iç çamasırları seçtik kızımla. Birde yatak için 3 tane fazladan alez aldım,bunun muadili,kullan at yatak koruyucular olabilir,yedekte bulunsun diye edindim ondanda 1 paket.
Bugün alısverişm tamamlandı,yarın sabahtan itibaren eğitim sürecimiz başlıyor.
Haftalar öncesinde başladığım'sen artık kocaman bir kız oldun bu bezi baglamayalım'telkinlerime hala devam ediyorum.