- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
- Konu Sahibi BenAyKizim
-
doyasıya emdi.o an,o duygular..ya anlatılmaz yaşanır derler ya,aynen ondan yani...eşim şaşkın...heyecanlı...gidip gidip kızımıza bakıyor...sadece maşallah maşallah diyebiliyordu..ben tabi epiduralin etkisiyle çok rahattım.ama gece yarısına doğru sancılanmaya başladım.elimde ağrım olunca seruma katılan ağrı kesici düğme vardı.o biraz rahatlatıyordu.ilk ayağa kalkışım kabus gibiydi.hemen yattım.çarşamba doğum oldu cuma evdeydik.hastane mükemmeldi.birsürü hemşire vardı.bebeğe ayrı bana ayrı baktılar.kırk kere altımı temizlediler.pedimi değiştirdiler.ne bebek bezine ne de pede para verdik.hepsi hastanedendi.ayrıca bebek losyonu,dijital derece,göğüs çatlak kremi birsürü bakım malzemesi vs verdiler.
bebeğim 3.460 gr 50 cm doğdu.hafif bir sarılığı var.dün kontrole gittik.ilk ölçümü 10 du.sonraki 14.dün de 13 çıktı.emziriyorum bol bol.dr geçecek dedi.dikişlerim de gayet iyiymiş.kendi dr um da muayene etti.
şimdi kızımla ve babasıyla çok güzel günler geçiriyoruz evde.hayatımıza anlam geldi...çok uzun oldu ama napim herşeyi anlatmak istedim.umarım okurken sıkılmamışsınızdır....:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?