Merhabalar, arkadaşlarında dediği gibi 2 yaş sendromu bu anlattılarınız. bizdede var sizinkinden:) emin olun zamanla azalıyor. benim oğlumda 27 aylık. herşeyi kendi yapmaya çalışıyor. kendini ispatlama kavgası yani anlayacağınız. biraz araştırısanız 2 yaş sendromunu bunların normal olduğunu göreceksiniz. oyun konusunda belki şöyle bir tavsiyede bulunabilirim. ben önceden oyuncaklarının hepsini ortaya koymuyordum. her gruptan yani araba, tahta oyuncak, puzzle, kitap vs. gibi oyuncakları gruplara ayırmıştım her pazartesi grupları değiştiriyordum. amaç oyuncakları özlesin yeni gibi sanıyolar ilgilerini çekiyo. belki bu işe yarar. ama baktım sizin dediğiniz gibi peşimden ayrılmıyo malesef koydum hepsini koydum ortaya belki birisi ilgisini çekerde oynar diye. çok işim varsa eğer yemek yapma ortalık toplama vs. oyuncaklardan birkaçı ile oyuna başlıyorum kendim onuda oyuna dahil ediyorum oynuyoruz beraber sonra dalınca benim yokluğumu farkedene kadar annecim şimdi geliyorum diyorum 10-15 dakka fark etmiyor yokluğumu edince zaten geliyo yanıma dikkatini birşeylere vermeye çalısıyorum yani. belki bu işinize yarar bir yöntem olabilir. kolay gelsin...