Kiziminn teyzelerinee merhabaaa

gelincik cnm hoşgeldin .. yokluğundan anladık zaten doğurduğunu az kaldı normal doğuruyomuşsun bu arada benim duam tutuyomuş nerdeyse :) hayırlısıyla nehire kavuşmuşsun çok şükür bizim için o cadıyı mıncıkla , mucxxx..

haa bir de nehir hanımı bir görseydik merak ediyoz yani.. an azından küçük bir fotosunu avatarına filan koy bir görelim kızımızı yaw :)

Son düzenleme:
canm büyük geçmiş olsun rabbim size hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin,,,,benimde 1.5 ayım kaldı darısı bana ve tüm isteyenlere inş......bu aradabize benzeyecek değilya şekerim illaki babaya benzer:):dance::dance:

CANIMM ÇOKK SEVİNDİM.ALLAH HAYIRLI ÖMÜRLER NASİP ETSİN.SANADA GEÇMİŞ OLSUN.İNŞAALLAH SAÇLARI SANA BENZER.DEMEK SEN EŞİNİ ÇOOOKK SEVİYOMUŞSUN ÖYLE DERLER ESKİLER.TEKRAR KUTLARIM CANIM CANIM SENİa.s.

kızlarr hepinizee teşekkür ederimmm...
kızımın fotolarını en kısa zamanda eklicem..
doğumu bekleyenlere hayırlıı doğumlar dilerimm.
allah bir avazda kurtarır inşallah...

Canim Allah anali babalibüyütsün canim
Cok sükür saglikla sihhatle kavusmusun bebgine darisi diger arkadaslarin basina insallah
bu arada bu kizlar hep babalarina benziyorlar galiba benim kizimda babasinin kopyasi 3 tanede dogurdumda birini kendime benzetemedim ona yanarim:)))Canlari sag olsun
öpüyorum canim bebisin ve esinle uzun mutlu güzel ömürler sürmen dilegiyle

tebrik ederim cnm çok sewindim alla analı babalı büyütsün...

Allah bağışlasın evladını, analı babalı buyutsun ınsallah..
ne guzel ıstedıgınde koklayıp opuyorsun bebişini artık.. Allah mutlu saglıklı uzun ömürler versin..
sevgiler. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…