• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiziminn teyzelerinee merhabaaa

gelincik_01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2008
1.898
5
116
İstanbul
kızlarr hepininizee merhabaa uzun bi aradan sonraaa....:lepi:
hemen doğum hikayemi paylaşmak istiyorumm....
15 temmuzda beklediğim doğumumm 3 gün erkenn geldiii kızımm rahat durmadıı içeridee..
cuma gecesiii sancıı ve kanamayla hastaneye gittikkk doğumm sancılarım başlamıştıı.. ama doktorum olmadığı için sabaha kadarr bekledikk sabah doktorum gelir gelmez beni doğuma aldılarr... saat 10:00 da girdiğimmm doğumum çok rahat geçtiii... korka korka ağlayarakkk gittimm ama beklediğimdenn çokk çokk iyiii geçtiii... sezeryann oldumm bildiğiniz gibii.. 1 gün sonrada hastaneden çıktımm... çok iyiyimm hemen ayaklandımm..
kızım nehirrde 3.300 gr 49 cm dünyaya merhaba dedi... çok cadıı çatık kaşlıı bii kızımm varr... babasınınn kopyasııı görenlerr şaşkına dönüyolarr buu aynı babası diyolarrrr.
ullaaaannnn 9 ay karnımdaaa taşıdımmm tırnağı bile bana benzemiyorr yawww:):dilcikar:
işte böylee teyzeleriiii uzun 9 ay süren yolculuğumuz burda noktalandıı...Şeniz
kızımınn tanımadığım tüm teyzeleriii hepinize benimle bu zamana kadar paylaşımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederimm...Şeniz allahh hepimizin bebeklerini bizleree bağışlasınnn.. sevgilerimleee....a.s.

gelincik Allah sağlıklı, uzun ömür verir inşallah... Doğumunun kolay geçmesine çok sevindim. En kısa zamanda çatık kaşlı kızının resimlerini de bekliyoruz...

a.s.Allah hayırlı ömürlü etsin. Rabbim sana ve eşine bağışlasın. Resminide bekleriz çatık kaşlı kızının annesiii

gelinciğim cnm çook sevindim sende kızını aldın kucağına sağlıcakla...Rabbime ne kadar şükretsek az o melekleri dünyaya getirmek için vesile olduğumuz için...benim kız da babasının kopyası bana da sadece serçe parmağı benziyomuş :roflol::roflol::roflol:sağolsunlar bu kadar benzettiler:1shok:...canları sağolsunda kime benzerlerse benzesinler...kızımla kızını ve seni öpüyoruz...Allah analı babalı büyütsün cnm...

canım şimdi listeye bakıyodum .. bu kız nerelerde kaldı diye geçirdimki tam içimden mesajlarını gördümm

Allah analı babalı büyütsün bebişine maşallah canım .. uzun ve sağlıklı bi ömrü olsun inşallah

allah hep sağlık mutluluk versin güzel ailenize,kızınızın bir fotoğrafını paylaşırsanız cok memnun oluruz, darısı bizim başımıza artık,

canimmm çok sevindim adina allah anali babali büyütsünn
ah ah birde benim oğlan geleydiii
bende dün sana mesaj yaziyorum bugün gidiceksin diye ağrisiz sizisiz atlat diye oysa bizimki almiş kizini gelmişşşş

hayırlısı olsun arkadaşım..
sağlıklı olsunlarda kime benzerlerse benzesinler..
hem degişiyor onlar zamanla :)))

TEBRIK EDERIM CANIMM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜNN...RABBIM BIZLERE EVLATLarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh...

tebrikler canim ne guzel sende aldin kizini kollarina
masallah
allahim anali babali buyutmek nasip etsin insallah
bahti acik hayirli evlat olsun insallah

anam sen ne ara gittinde dogurdun kız allah iyiligini versin ne güzel kavuşmuşsun kuzuna allah saglıklı mutlu uzun ömürler versin size inş. Şeniz

valla bende dün diyodum gelincik artık hiç girmiyo diye 15 temmuzda sezeryan olcagını bildigim için hiç doguracagın aklıma gekmedi.çok sevindim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,nehir hanımın resimlerini bekliyoruza.s.a.s.a.s.

Back