Çocuk Hastalıkları kızımın yüzünde döküntü!!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nesbar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
165
3
96
42
Bursa
kızlar merhaba, 5,5 aylık bir kızım var. 1,5 aydır anne sütü olmadığı için ek gıdaya başladık. gıdalarda herhangi bir sorun yaşamazken 1 hafta önce yanakları kızardı önce yüzüne birşey sürttüğünü geçeceğini sandım.. yanakları hala kırmızı ve yağ bezesi gibi minik minik noktalar var. yüzünün geri kalanında mevcut değil (sürekli verdiğim gıdalardan veriyorum herhangi bir değişiklik yapmadım) sadece burnuna yakın yer kırmızı ve benekler var. iltihaplı ya da yara bir görüntüsü yok. doktora götürdüm tatmin edici cevap veremedi. olur bebeği rahatsız etmez dedi ilaçta vermedi. neden kaynaklanabilir başına böyle bir durum gelen varmı evde ne yapmam gerekiyor. yarımcı olursanız sevinirimç içim hiç rahat değil kıpkırmızı yanakları yavrumun..

benım oglumda ek gıdaya gectıkten sonra sızın bahsettıgınız şikayetlerden oldu.ve sureklı burnunu kasıyordu.doktoruna sorduk allerjık bunyelı cocuklarda olurmuş.ve oglum 4aylık ıken doktoru bır ılac verdı 1 yasına kadar kulanıcak dedı.su an oglum 8 aylık ve şikayetlerı gectı.gecen sadece cevız vermıştım ondan sonra yıne oldu.cevız vermıyorum artık ve sorunumuz kalmadı.sızden ıstersnız yedıklerını tek tek eksılterek neyın allerjı yaptıgını bulmaya calışın doktorumuz ole demıştı.gecmış olsun.

öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim arkadaşım. ben bu doktorları anlamıyorum 2gün önce önemsiz hafif bir durumdur diye devlet hastanesindeki doktora göstermiştim bana cevap verememişti. bugün mecburen kendi doktoruna özele götürdüm. bebeğim kimyasal bir nedenden dolayı alerji olmuş meğerse gıdadan da olabilir dedi (küçük bir olasılık olsa dahil) ama en büyük etken şampuanı , deterjanı, ıslak mendili herşey şeyden olabilirmiş (mevsim alerjisi de dahil) zaten babasının tarafından alerjiye çok yatkın bir bebekti. çok küçük olduğu için alerji testi yapılamıyor sağlıklı sonuç vermediği için. bunlara dikkat edildiği takdirde bakalım ne gibi değişiklikler olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…