• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın vucudundakı morluklar

TRAKYALI

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
1.085
19
116
Şanlıurfa
Merhaba kızlar bır kac aydan berı 2,5 yasındakı kızımın bacaklarında yanı ayak bıleklerı ve tız kapagı arasındakı ön kısımda çok küçük morluklar oluşuyor, zaman zaman çok nadırde olsa sırtındada goruyorum buda benı endıselendırıyor.net te bırkaç yere baktım çoçuklarda bu tarz morlukların gorulrbıleceği yazıyor.benım durumumla ılgılı bılgısı olan yada çoçuğunda aynı morluklar olan varsa lutfen bıldıklerını benımle paylaşsın,son olarak kızım gayet enerjık aktıf bı çoçuk halsızlık uyku halı iştahsızlık gıbı durumlar kesınlıkle yok allaha şükür.görüşlerinizi beklıyorum teşekkurler.

umarım dediğim olmasın , seni korkutmak istemem ama lütfen bir an önce doktora götürün. hemde hiç ihmal etmeden.. benim yeğenimde yaşadık birebir.. bunun oluşumu kandaki trombositlerin düşüklüğü.. en küçük zarar vermeyen çarpmalar dahi cilt altında kanamalara yol açıyor.. umarım değildir ama lütfen acilen bir doktora gösterin ve ısrarla trombosit tahlili yaptırın olurmu ?? çok geçmiş olsun..cevabınızı bekliyorum..

Back