Kızımın uzaktan gelen parfüm kokusuyla mutlu oldum

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Kızımın parfüm kokusuyla mutlu oldum
14.03.2015 02:02

Çocuk yuvasına verdiği kızına yıllar sonra yeniden kavuşan Semra D, “Kızımın adresini bulduğumda ne yapacağımı bilemedim. Dört yıl çöp konteynerinin arkasında saklanıp onu izledim. Uzaktan gelen parfüm kokusuyla mutlu oldum” dedi.
Gazeteniz BUGÜN’ün dün “Müthiş Final” manşetiyle yayınladığı haberin kahramanı Semra D, muhabirimiz Cem Kartal’a konuştu.

Cem KARTAL- BUGÜN GAZETESİ

Parasızlıktan İzmir’de, 14 yıl önce yuvaya verdiği kızına, yeniden kavuşan Semra D, yaşadığı keder ve hasret dolu günlerini gözyaşlarıyla anlattı.

SORUMLUSU ESKİ KOCAM

Yaşadığı acı dolu günlerin tek sorumlusunun kendisini yalnız başına bırakan eşi olduğunu söyleyen Semra D, “Eşimin alkol sorunu vardı, boşandım. Ancak elde avuçta yok, kızım Zeynep’i yuvaya vermek zorunda kaldım. Sonra defalarca intiharı düşündüm. İzmir ve çevre illerinde evlere temizliğe gittim.

Aklım hep kızımdaydı. Yeterince param olduğuna kanaat getirince artık kızımla yaşayabileceğimizi düşündüm. Zeynep’i verdiğim yuvanın o günkü sorumlusuyla irtibata geçtim ve kızımın yaşadığı evi buldum” dedi.

Kızının izini bulduktan sonra onu takip eden Semra D, “Bir annenin canından çok sevdiği kızını, her sabah okula giderken çöp konteynerinin arkasında gizlice görmek her gün ölmekle eş değerdi.

ZEYNEP’İ 4 YIL İZLEDİM

Kızımı, çöp kokuları arasında izlerken, onun kullandığı parfüm kokusunu hissettim. Param yetmediği için o parfümün sahtesini alıp yastığıma sıkarak 4 yıl kızımın kokusuyla uyudum. O bile paha biçilemezdi” diye konuştu.

ARTIK ÇOK MUTLUYUM

Semra D, kızını zengin bir ailenin evlat edinmesiyle bir nebze olsun teselli bulduğunu belirterek sonrasını şöyle anlattı:

“Zeynep’e yakın olmak için, evlat edinen ailesinin yanına temizlik işçisi olarak girdim. Canım kızım bana ‘abla’ diyordu. Ailesiyle mutlu olduğunu görünce, ona gerçekleri anlatmaktan vazgeçtim. İşi de bıraktım. Ama ayrılırken kızımın fotoğraflarının olduğu albümü aldım. Fark edildiğinde sıkıntı oldu.

Fakat kızımı çok seven ailesi şikayetçi olmadığı gibi bana yeniden iş de verdi. Derken kızım Zeynep cüzdanımda fotoğrafını görünce benim ‘hırsız’ olduğumu düşünmemesi için her şeyi itiraf ettim. Yeni ailesi bunu kabul etmek istemedi. DNA testi yaptırdı. Durum ortaya çıkınca Zeynep benimle Konya’ya gelmeye karar verdi. Çok mutluyum.”
Etiketler:
Cem KARTAL, İzmir
http://www.bugun.com.tr/gundem/kizimin-parfum-kokusuyla-mutlu-oldum-haberi/1537685

Ya Türk filminde böyle bişey olmaz deriz ya, aynen öyle bir olay, kızının olduğu eve temizliğe gidiyor, işten ayrılırken foto albümünü aldığı için aile polise gidiyor hırsız diye, polis cüzdanınında kızının resmini bulunca olay ortaya çıkıyor, dram diye buna derim, ama sonu tatlıya bağlanmış

Film gibi.
Çok zor bir durum olsa gerek.
Neyse ki mutlu son olmuş.

bu haber dün sabah tv ye çıkmıştı ama internette görmediğim için paylaşamamıştım, gerçekten film gibi

Anlatım çok yavan geldi. Gazeteciyle ilgili heralde. Zaten inanılması güç bir şeyi öyle bir anlamtış flash tv deki canlandırmalar gibi okudum şimdi :)

ee resmen filmin aynısı olmus bu tıpa tıp

anne ne olursa olsun hele parasızlığı bahane edip çocuğunu bırakmaz..
kendini nasıl geçindirmiş peki...
ben olsaydım ben ne yersem çocuğumda onu yersin nerde barınıyorsam o da orda barınsın der bırakmazdım..
ben asla tavsiye etmiyorum çocuğu olmayanların evlatlık almalarına..çünkü zaman geliyor bunlardan biri çıkıyor birini arayıp buluyor sonra evlatlık olduğu aileyi terk ediyor..yazık değilmi o aileye..
beni annem bırakacak asla o anneye anne demem..
çocuğu büyütmek koruyup kollamak yedirip içirmek barındırmak kolay değil.. oh ne güzel,biri zevkine yapıyor çocuğu zahmetine katlanmadan başkasına veriyor sonrada diğerinden geri alıyor.. hazıra konuyorlar resmen..

her halde gezmeye gidiyordur, aksi halde her türlü aptallık etmiş olur, onu yetiştiren aileyede büyük nankörlük ve haksızlık etmiş olur

Hep bunlara sebep olan sorumsuz ve şımarık yetiştirilen erkekler

çok zor bi durum ben 1 saat ayrılsam bebeğimden içim içimi yiyo kadın nasıl üzülmüştür

Gerçekten film gibi olmuş. O kadar ev içinde denk gelmesi falan.

Çok ilginç nereden bulmuş o aileye verildiğini bilgiler saklı tutulur benim bildiğim.

Kız nankörmüş bence.Ben düşünüyorum da şu anki ailem beni evlatlık almış olsun,şimdi öğreneyim öz ailemi.Gitmezdim ben.

Kime göre mutlu son? Evlat edinen aile için ne kadar üzücü bir durum olmuştur bırakıp gitmesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…