Kızımin uyku problemi

sinemmmsm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2024
74
12
27
Merhaba hanımlar 17 aylık kızım var doğduğunda kolikti bir müddet öyle sorunlar yaşadık daha sonra diş dönemi falan derken gerçekten berbat günler geçirdim gündüz gayet güzel uyuyan kızım 1 haftadir ne gece ne gündüz uyumuyor uykuya dalamıyor uykuya dalma bile hemen uyanıyor gercekten kafayi yicem artık tansiyon hastasiyim acillik oluyorum ilaçlar etki etmiyor doktor düzenli uyumazsam ilaçlar etki etmez diyor tek başımayım ailem uzakta gün icinde oyun oynuyorum kızımla en fazla yarım saat sürüyor surekli sarılmak istiyor bi is yapaniyorum ciglik atiyor resmen yoruldum artik komsular sorun yaratmaya basladi. Boyle bi süreçten gecen var mi lütfen bilgilerinizi paylasin

Uyumasin zorlamayın sevdiği bı müzik aktivite yok mu onunla oyalansin istediği kadar, siz uyku saatleri belirleyin, gün içinde fazla uyuması için zorlamyin bı 11gibi yatsın örneğin bır de dört gibi akşam da onda yatırın o süreçte sürekli bir şeylerle meşgul edin, duş aldırın masaj yapın, oyunlar bulun şarkı söyleyin sevdiği şeyleri yesin yani uyku saatlerini belirleyip ona göre iki üç gün daha bagirislar çekersiniz yorgunluktan falan ama alışır düzensiz uyuduğu için de uyumak istemiyordur belki, gece kalkiyorsa ışık hiç acmayin gece gündüzü böyle ogreniyorlar mecbur kalırsanız telefon ışığı gece lambası falan açıp işinizi halledip hemen kapatın uyku moduna gecirin yoksa uykusu açılır gene düzen bozulur, Allah yardımcınız olsun zor bı durum, üst komşumuzun kızı da asla uyumazdi kadın sabahlara kadar mahvolurdu ninni söylemekten dua etmekten ağlamaktan, hiçte şikayet etmedik, elinde olan bı durum değil kadın ne yapsın, bu da geçici bı süre sizden şikayet edenler gelsin iki saat dursunlar o zaman evde siz biraz dinlenin, üzülmeyin geçecek biraz yorucu bı süreç ama geçecek inşallah da en kısa sürede geçer

Gün içinde belirlediğiniz uyku saatine yakin bı yürüyün gelin parka falan çıkarın temiz hava aldırın temiz hava da yorar, soğuk falan ama giydirin üstünü biraz serinden zarar gelmez temiz hava acayip güzel yoruyor iyi uyutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…