Çocuk Hastalıkları Kızımın sürekli bademcikleri şişiyor, mutsuzum,ciğerim yanıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

elanurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
487
17
42
3,5 yaşında bir kızım var,sürekli bademcikleri şişiyor,1 ay iyi olsa 2 ay hasta,koruyucu aylık iğneye baaşlamıştım geçen yıl,1 yıl çok güzel gitti 1 defa hasta oldu onuda hafif atlattı ama son zamanlarda yine başladı sık şişmeye
doktorlara götürüyorum,biri diyor aldırmanız lazım,biri diyor aldırsan da çözüm değil bu sefer mikrop cigerlere inecek,napıcamı şaşırdım
yavruma kıyamıyrum,geçen akşam ateşi 40,6 ya çıktı görseniz nasıl titriyor,soğuk bezler koydum vucuduna nasıl yalvarıyor yapma anne diye,yüreğim parçalanıyor
napıcam ben

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açınız.
Bu nedenle konu "Bebek sağlığı ve hastalıkları" başlığına taşınmıştır.

çok gecmiş olsun allah şifa versin tez zamanda. çok üzüldüm çok iyi araştır.

çok teşekkür ederim Ayşegül

kızlar bir cvp yazın lütfen akıl verin yaşayan yok mu böyle bişey

Çok çok geçmiş olsun canım.
Zor bir durumdur. Alalh yardımcın olsun.
Bademcikleri alınması çok yararlı olduğunu bende inanmıyorum. Bademcikler olmayınca virüsler direk vucuda geçer ama tabiki doktorlar daha iyi bilir.
Ben sadece birşey paylaşmak istiyorum. Geçen sene bebişim 2 haftada bir hastalanıyordu.
Bizim evde okula gidern gelen 3 kişi var, dolasıyla bebişim virüs kapmaması imkansızdır.
Bu sene havalar soğuması ile birlikte Echinol diye bir ilaç verdim bebeğe. Doktorumuz soğuk havalarda klullanmamız için buna benzer bir ilaç yazdırmıştı bize.
Artık viral salgını mı yok, bebeişim virüslere karşı daha mı dayanıklı bilmiyorum. Güzel taraf şuki şimdi bebeğim çok rahattır.
Bence bahsettim ilacı bir araştır ve doktoruna sor.
Tekrar geçmiş olsun.

öncelikle çok geçmiş olsun .. benim teyzemde de aynı sorun vardı sürekli bademcikleri şişerdi o da süt ve soğanı kaynatıp içiyordu hemen rahatlattığını biliyorum ama sizin bebeğiniz çok küçük bir zararı olur mu bilemeyeceğim bir araştırıp uygulayın isterseniz..

Konuyu yeni gördüm
Öncelikle kızına gecmis olsun diyorum.
Tek degilsin arkadasım 2 yasında kızım var tam 5 gün ateşini dusuremediler. Hergüne serum taktılar.
6 yasında oğlum var tam 17 gün oldu boğaz enfeksiyonu geçiriyor bademcikleri ceviz büyüklüğünde neredeyse küçük dili gözükmüyor. İki haftadır hem suspansiyon antibiyotik kullanıyor hemde sabah aksam antibiyotik iğne oluyor su an ateşi 39 şükür inmiş diyoruz 38 olunca pazar gunü 41 derece oldu serum taktılar. Bende şimdi araştırıyordum ne yapabilirim diye

çok geçmişolsun canım aynı sıkıntı bizdede var iki çocuğum var ikiside sürekli hastalar erzurum gibi çok soğuk bir şehirde yaşıyoruz dolayısıyla bi dışarı çıkıp gelmek yetiyo hasta olmaları içinbizde çözümü deposilin iğne yaptırarak bulduk çocuk doktorumuz önermişti yaklaşık bir ay koruyo hiç hasta olmuyorlar sonra tekrarladık anlayacağın artık bizde rahatladık onlarda hafta sonları buzpateni ve kayağa gidiyorlar ama hiç bvir sıkıntıları yok istersen bi araştır derim

benim kımda çok hastalanırdı.bir ayda üç kutu antibiyotik bitiriyorduk.5 yaşındayken bademcik ameliyatı oldu.ameliyattan sonrada bir müddet hastalandı ama şu an 7 yedi yaşında allaha şükürler olsun haziran ayından beri antibiyotik kullanmadık.aynı şekilde bende amel,yat olmuşum.annem ameliyattan sonra sanki sihirli değnek değdi hiç bir şeyin kalmadı der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…