Kızımın Stüdyoda Çekilen Nişan Fotoları

Kızın aynı sana benziyor ablacığım ay yüzlükaydirigubbakcemile5 bahtıda yüzü gibi aydınlık olsun inşallah..........

canım benim kızın çok güzel olmuş çok yakışmışlar bibirlerine allah nazarlardan saklasın:1hug::teytey:

maşallahh kızın çok güzel ablacım
ALLAH mutluluklarını bozmasın bir ömür boyu

[güzel yorumlarınıza çok teşekkürler kızlar,allah bekar olan herkese nasip etsin....
U][/U]

sevenler birbirine benzerlermiş...çocuklarınızda bu tabire uyanlardan...allah tamamına erdirsin...

Masallah ablacim cok yakismislar birbirlerine

Bir ömür boyu mutluluklar dilerim, allah tamamina erdirsin insallahopuyorumnanaktan

çok güzel yha resimler... arka planlar felanda çok hoş çok zarif ve doğall duruyorlar

Çoook yakışmışlarr Allahım biir ömür boyu mutluluklar nasip etsin inşallaah hihoyyyt

Ben kolay kolay yorum yapmam resimlere ama inanılmaz bir pozitif enerji hissettim bu çiftten, maşallah çok yakışmışlar..

Çok yakışmışlar, Allah bir ömür boyu mutlu etsin.

sevenler birbirine benzerlermiş...çocuklarınızda bu tabire uyanlardan...allah tamamına erdirsin...

Masallah ablacim cok yakismislar birbirlerine

Bir ömür boyu mutluluklar dilerim, allah tamamina erdirsin insallahopuyorumnanaktan

çok güzel yha resimler... arka planlar felanda çok hoş çok zarif ve doğall duruyorlar

Çoook yakışmışlarr Allahım biir ömür boyu mutluluklar nasip etsin inşallaah hihoyyyt

Ben kolay kolay yorum yapmam resimlere ama inanılmaz bir pozitif enerji hissettim bu çiftten, maşallah çok yakışmışlar..

allah tamamına erdirsin,

çok teşekkürler arkadaşlar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…