• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kizimin sorununa care :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

er_cnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
33
0
86
İstanbul
Arkadaslar 3bucuk aylik kizim 3ayina kadar gazi olsada sakin bir bebekken 3 ayindan sonra hergunumu faciaya donusturen bir bebek oldu. Agliyor durmuyor karninda bir sıkıntı var kullanmadigmiz gaz ilaclari bitkisel cozumler kalmadi hayatim kabusa dondu hic guler yuzu yok agliyor agliyor agliyor surekli kivraniyor ikinma hali ememiyor bile yavrucak kendini atiyor geri doktorlar gaz deyip yolluyorlar ama baska bisi bu idrar kan tahlili yapildi bisi cikmadi ben bagirsak enfeksiyonu yada inek sutu alerjisinden supheleniyorum kakasi sumuksu 7gunde bir kaka yapiyor bazen ama kaka salyali gibi. Hergun sabah 6da uyuyorum 11e kadar. 3ayina kadar ben bunlarin hicbirini yasamadim. Bagirsak enfeksiyonu yada inek sutu alerjisi hakkindada net bilgim yok.anne sutu aliyor bu arada bebeim. Yorumlarinizi bekliyorum :((((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar 3bucuk aylik kizim 3ayina kadar gazi olsada sakin bir bebekken 3 ayindan sonra hergunumu faciaya donusturen bir bebek oldu. Agliyor durmuyor karninda bir sıkıntı var kullanmadigmiz gaz ilaclari bitkisel cozumler kalmadi hayatim kabusa dondu hic guler yuzu yok agliyor agliyor agliyor surekli kivraniyor ikinma hali ememiyor bile yavrucak kendini atiyor geri doktorlar gaz deyip yolluyorlar ama baska bisi bu idrar kan tahlili yapildi bisi cikmadi ben bagirsak enfeksiyonu yada inek sutu alerjisinden supheleniyorum kakasi sumuksu 7gunde bir kaka yapiyor bazen ama kaka salyali gibi. Hergun sabah 6da uyuyorum 11e kadar. 3ayina kadar ben bunlarin hicbirini yasamadim. Bagirsak enfeksiyonu yada inek sutu alerjisi hakkindada net bilgim yok.anne sutu aliyor bu arada bebeim. Yorumlarinizi bekliyorum :((((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir araştırma hastanesine gidin bence, çok geç kaka yapıyor. Geçmiş olsun. Rabbim en kısa zamanda sağlık versin inşallah

gaita tahlili yaptırın
inek sütü alerjisi testi için daha küçük 2 yaşından sonra öneriyor doktorlar
bunun için siz inek sütü içeren gıdaları yemeyi kesin bide öyle deneyin

kaka tahlili yaptırdızmı ?7 gün yapmaması normal sadece ane sütü alıyorsa ama sümüksü sıvı problem olabilir doktora danışın derim

Anal fissür için kontrol ettiler mi? Kaka yapınca canı yandığı için tutuyor olabilir. Bizim doktorumuz Duphalac önermişti ve kullanmamız için bir krem vermişti, kakası düzene girmişti.

Back