Çocuk Hastalıkları kızımın sol ayağı aksıyor :((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kuxsxum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2007
301
14
kızlar 5 gün önce sebepsiz yere kızımın sol ayağının aksadığını fark ettik.yürürken zorlanıyor ve sık sık düşüyor.her yerine baktım batan bi şey yok.önce çocuk doktoruna götürdüm görünürde bir şey yok dedi iltihap gibi bir durum olsa yüksek ateşi olur dedi.sonrada ortopediste götürdüm muayenede bişi çıkmadı detaylı röntgenlerini çektirdim kemiklerindede bi şey yok.kafayı yicem neden hala böyle yürüyor :1no2: anlamıyorum ne yapmalıyım başka nereye götürsem.ne olur akıl verin ya başka hiç bir şey düşünemiyorum 5 gündür.sol ayağı sekiyor ve acı morluk hiç bir şey yok..:1no2::1no2:

kızlar 5 gün önce sebepsiz yere kızımın sol ayağının aksadığını fark ettik.yürürken zorlanıyor ve sık sık düşüyor.her yerine baktım batan bi şey yok.önce çocuk doktoruna götürdüm görünürde bir şey yok dedi iltihap gibi bir durum olsa yüksek ateşi olur dedi.sonrada ortopediste götürdüm muayenede bişi çıkmadı detaylı röntgenlerini çektirdim kemiklerindede bi şey yok.kafayı yicem neden hala böyle yürüyor :1no2: anlamıyorum ne yapmalıyım başka nereye götürsem.ne olur akıl verin ya başka hiç bir şey düşünemiyorum 5 gündür.sol ayağı sekiyor ve acı morluk hiç bir şey yok..:1no2::1no2:

canım önce çook geçmiş olsun benım arkadaşımın ogluda senın anlattıgın gibiydi doktora götürdü sol ayagının belle bacak arası olan kemik gilişmemiş o yüzden aksıyomuş şimdi ilaç kullanıyo sık kontrol altında kemik gelişirse iyi ilaç tedavisine devam gelişmesse ameliyat demiş herkesin hastalıgı farklı tabiki seninki nedir bilmeyiz başka doktora daha götür allah yardımcın olsun :teselli:

teşekkür ederim tuğba bak şimdi ben daha fazla tedirgin oldum hemen başka birine daha götüreyim.beni bilgilendirdiğin için saol

canım bence de başka bi dr.a göstermelisin, özele ya da daha büyük bir hastane, araştırma hastanesi olabilir, umarım korkulacak bişey yoktur canım

kuşum öncelikle çok geçmiş olsun diliyorum çocuk doktorları bazı konularda daha bilgisiz olabiliyor.bazı hastalıkların teşhisini yapamıyorlar.umarım sizin bişeycikleriniz yoktur.ama içinin rahat etmesi için çocuk nörolojisi bölümüne gidip muayene olmanı tavsiye ederim.gönlünü ferah tut!sevgilerimle!

heb ve ece teşekkür ederim ilginiz için.ben özele götürüyorum zaten doğduğu hastaneye oldukçada güveniyorum.bu gün annemle konuştuk aynısını pazartesiye kadar bekleyip takip edicez bir gerileme olmazsa başka bir yere götürücem dualarınızı esirgemeyin.

X