Çocuk Hastalıkları Kızımın sağ Gözünde kitle-kist tespit edildi :(((

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ecrenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
205
0
44
Merhaba arkadaşlar,
4,5 yaşındaki kızımın sağ gözünün ucunda geçen hafta itibari ile bir zar gibi şeyin sarktığını gördüm ve hemen devlet hastanesi göz bölümüne götürdüm, kızımın gözünde kitle kist gibi bişey tespit edildi.sarkan zarda kitlenin zarı imiş.Oradaki Dr bizi Bursa Fakulteye sevk etti,yalnız ben fakulteye gitmekten korkuyorum, ve balıkesirde özel bir hastanenin göz bölümüne gitmeye karar verdim, ve istanbul etilerde bulunan dünya göz hastanesinden randevu aldım, sizlerinde görüşlerini bekliyorum ,yardımcı olursanız sevinirim.lütfen bize dua edin arkadaşlar :1no2::a015:

Hiçbir fikrim yok, inşallah çok önemli birşey değildir

Çok geçmiş olsun:teselli:

Geçmiş olsun arkadaşım,
üzülme tedavisi olmayan bişey degil bu.
Ben dünya göz hastanesinde bundan 3 sene önce lazer oldum...
Doktorlarıda gayet tecrübeli sana Opr.dk. Efekan Çoşkunseveri tavsiye ederim....
Dünya göz hastanesi levent şb ona ulaş

bende dunya goz den randevu alırken levent subesını yanı merkezı ıstedım ama levent sube de cocuk bolumu kapanmış o yuzden etılerden randevu verdıler, dunya goz hakkındada cok olumsuz haberler okudum ,oranın tamamen tıcarethaneye donustugunu ve yalnış teşhislerinde oldugunu.gibi... yarın sabah balıkesir de ozel bıt tıp merkezındekı goz dr na gostercem, p tesı de ıstanbuldayım, ınşallah onemlı bısey cıkmaz,yağ bezesı gibi bişeydir, inşallah yarabbimmmm:çok üzgünüm:

Canım şuandaki durumunu bilemem ama bu tavsiye ettigim benim doktorum...
Kendisi alanında başarılı bi uzmandır...
Yardımcı olmak istedigim için diyorum canım zaten hastaneyi degil doktoru tavsiye ederim..

tamam çok teşekkür ederim,dualarınızı bizden eksik etmeyin,herkese sevgilerimle,

kızlarrrrr çok şükür allahım yavrumla ve bizimle beraberdi. orbitaya uzantısı olan kitle çok temiz çıktı, çapa da bulunan hocalar önemle inceledi mr ları cekildi hersey yolunda cıktı, 6 ay da bır kontrole gideceğiz, Şükür mevlama

X