Kızımın poposu çatladı

cicikizsinem

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
2.139
417
688
40
22 aylık kızımın poposu kabızlıktan çatladı dr kremler verdi ama çok endişeliyim daha önce bu sorunu yaşamış arkadaşlar yardım edermisniz neler denediniz ve ne kadar sürede geçti?

SLM o sorunu çok iyi biliyorum biz 6 aylıkken yaşadık çocuğu dr dr dolaştırıp haraap etmeyin bebanten ve tbir krem daha var ikisini daima süreceksiniz ve sabırlı olacaaksınız inanın daha çabuk geçiyor

Merhaba geçenlerde benim kızımda da aynı sorun oldu.Çok telaşlandım.Ben zeytinyağ ve pişik kremi sürdüm ne kadar etkili oldu bilemiycem ama doktora gitmedim açıkcası.
Uğur ve Eylül bepanteni biliyorum fakat tbir krem i bilemedim.Bu şekilde dediğimde eczanedekiler anlarmı?

kusura bakmayın pek sık giremiyorum yeni okudum evet bebanten ve anestol ikisi yeterli geçmiş olsun

ben çok iyi biliyorum.lızımında olmuştu.anestol ve hametan diye 2 krem verdi doktor.1 haftaya kalmadan geçti.ve kızım artık çok ağlamıyor.çünkü o yırtıktan dolayı yavrum çok ağlıyordu.çok şükür kurtulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…