Örgü kızımın pembe boncuklu kokoş ceketi

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

akkelebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
33
1
98
Ankara

arkadaşlar bu ceketi örerken çok uğraştım ama değdi. örülüşü:
1. ilk önce yaka kısmı yani saç örgüsü ve yukarısı örülüyor yandan başlıyorsunuz haroşaları döne döne örüyorsunuzki yaka yelpaze gibi açılsın:)
2. sonra saç örgüsünden aşağıya ilmekleri ayırıp bir kolu öüyorsunuz sonra diğer kol en son ön ve arka birlikte örülüyor ( en yorucu kısmı çok ağırlaşıo:) ) örneği kafamdan uydurdum işleme koyacağım için kare şeklinde dizayn ettim karelerin içi düz aralar haroşa ilmek sayısına göre kareleri ayarladım.
NOT: kollarına ilik açtım düğmeli kol oldu:) süsleme işinide tamamen uydurdum elime ne boncuk geldiyse dizdim ama çok hoş olduğuna inanıyorum inşallah kızımı bir an önce kucaklarda bunları giydiririmhihoyyyt

arkadaşlar kızım daha 2 aylık hele büyüsün giydiricem çok tşk cici yorumlarınız için:)

çok harika olmuş şu örgüyü bir de ben öğrenebilsem Allah giymeyi nasip etsin inşallah cici kızına cici hırkasını :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…