Çocuk Hastalıkları Kızımın öksürüğü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Minikmelekannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
68
21
38
44
Merhaba. Kızımla ve eşimle ailemin yazları yaşadığı köyümüze geldik. Ancak uzun yürüyüşler yaptığımız iki günde kızım akşam öksürük nöbeti geçirdi. Nedenini tam olarak anlayamadım. Sizce ne olabilir. Benzer tecrübeleri olan vardır belki. Elbette yürüyüşü bıraktık. Arada öksürüyor ama sık değil. Öncesinde de öksüren bir çocuktu sık olmasada. Hep geniz akıntısına bağlamıştım. Şimdi başka bir nedeni olduğu konusunda endişelerim var. 3 gün sonra eve döneceğiz ve doktorumuza başvurabiliriz. Kreş döneminde hasta olduğunda doktorumuz alerji şurubu vermişti 2 ay. Bununla ilgili olabilir mi ?

Biz buradan teşhis koyamayız ama kendi yaşadığım şeyi soyleyim.astim hastasiyim gece sabaha kadar süren öksürükler yaşıyorum ara ara.
Ihmal etmeyin dr a görünün
Teşekkür ederim. Benim de aklıma bu geldi açıkçası. Kaç yaşında astım teşhisi kondu. Doktora gideceğiz tabiki. Tek endişem 3 gün bekleyecek olmak ve sıkıntılı bir süreçte olmamız.

Herhangi bir ağaç ot çiçek yani polen kaynağı astım alaerjik reaksiyon gösterebilir.Bu arada herhangi bir besine karşı alerjisi var mi? Süt ve ürünleri alerjilerine de dikkat edin derim.

Herhangi bir ağaç ot çiçek yani polen kaynağı astım alaerjik reaksiyon gösterebilir.Bu arada herhangi bir besine karşı alerjisi var mi? Süt ve ürünleri alerjilerine de dikkat edin derim.
Bildiğimiz bir besin alerjisi yok. Ama bir dönem bazı belirtilerle yün alerjisi olabilir demişti doktor. Yün birşey kullanmıyoruz o nedenle.

Merhaba. Kızımla ve eşimle ailemin yazları yaşadığı köyümüze geldik. Ancak uzun yürüyüşler yaptığımız iki günde kızım akşam öksürük nöbeti geçirdi. Nedenini tam olarak anlayamadım. Sizce ne olabilir. Benzer tecrübeleri olan vardır belki. Elbette yürüyüşü bıraktık. Arada öksürüyor ama sık değil. Öncesinde de öksüren bir çocuktu sık olmasada. Hep geniz akıntısına bağlamıştım. Şimdi başka bir nedeni olduğu konusunda endişelerim var. 3 gün sonra eve döneceğiz ve doktorumuza başvurabiliriz. Kreş döneminde hasta olduğunda doktorumuz alerji şurubu vermişti 2 ay. Bununla ilgili olabilir mi ?
Allerjisi vardır muhtemelen

Kizim 3 yasindan sonra uzun sureli,sık tekrarlyanoksuruk nobetleri geciriyordu.Cigerler hep temiz,allerji icin surup kullaniyorduk.Bizim sorunumuz sık tekrarlayan kulak enfeksiyonuydu.Kbb doktoru kulagina tup takinca enfeksiyondan da oksurukten de kurtulduk. 1 yildir hic oksurmedi masallah. Kulaklarina kkb baksin gecmezse. Cocuk doktorlari kulaktaki siviyi goremeyebiliyor.

Tozlu, polenli bir yer ise alerjidendir bence de, yoksa allerjik öksürük genelde bahar zamanı oluyor bildiğim kadarıyla.

Back