Bebek Çocuk Odası Dekorasyonu kızımın odasına zebra perde yaptırmayı düşünüyorum.

polianna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
1.702
12
158
Ankara
Kızlar benim kızımın oası beyaz gardrobu camlı ve içinde tül oluyo ya o da pembe odası manzaraya bakıyo.
ben şimdi beyaz zebra perde kenarlarına da çok sade olmasın diye fon olarak pembeli ipli perdelerden yaptırmak istiyorum.sizce nasıl olur.
internetten çok baktım dijital baskılı storlar kendi resmini falan basıyolarmış ama kullanışlı olmz diye düşündüm. siz ne dersiniz zebra işine.

Son düzenleme:
Bebek/çocuk odası için,zebra deseni uygun değil diye düşünüyorum.

zebralar ancak temizleyiciye verilerek temizleniyo diye duydum bu zor olmazmı...bence madem manzara da varmış uçuk pembe kruvaze tül olsa hoş olur bence..ama tülünü bu resimdekinden değilde fransız tülden seçersen hoş olur kruvazede her tül hoş durmuyo çünkü...
cocuk_odasi_perdeleri_5.jpg

English Home da çok güzel perdeler var.Netten aratırsan,katalog resimleri çıkıyor.

zebralar ancak temizleyiciye verilerek temizleniyo diye duydum bu zor olmazmı...bence madem manzara da varmış uçuk pembe kruvaze tül olsa hoş olur bence..ama tülünü bu resimdekinden değilde fransız tülden seçersen hoş olur kruvazede her tül hoş durmuyo çünkü...
cocuk_odasi_perdeleri_5.jpg

bayıldım ben buna yaa. nerde var bunlar

$dijital_baskili_perde_688.webp$dijital_baskili_perde_894.webp
teşekkür ederim fikirler için çok kararsızım bu dijitaller de hoşuma gidiyo ayrıca çocuğunuzun istediğiniz bir resmini de baskı yapıyolarmış maurer perde..

Kızlar benim kızımın oası beyaz gardrobu camlı ve içinde tül oluyo ya o da pembe odası manzaraya bakıyo.
ben şimdi beyaz zebra perde kenarlarına da çok sade olmasın diye fon olarak pembeli ipli perdelerden yaptırmak istiyorum.sizce nasıl olur.
internetten çok baktım dijital baskılı storlar kendi resmini falan basıyolarmış ama kullanışlı olmz diye düşündüm. siz ne dersiniz zebra işine.

Ayyy,benim salonum siyah beyaz zebra,yanları boş kalmasın,renk olsun diyede da fuşya ip perde taktım.Çocuk odası gibi :)

Çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama benim kuzenimin kızı 3 yaşındayken eşim odası için ayıcıklı falan bir store perde yapmıştı ona,pembe.Şimdi sıkılmış,barbie li olsun diyor.Bilmiyorum,zebra değil de böyle desenli storelar güzel duruyor bence.
Normalde hiç anlamam ama eşim sağolsun,öğreniyoruz birşeyler :)[/
I]

Son düzenleme:
Back
X