kızımın odası nasıl sizce

biyen

boncuğum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2007
288
37
Merhaba bebek odasi icin bu takim sizce nasil? Siparis verdik ama bikac surem var vazgecebiliriz? Kararsiz kaldim daha süslü bisey mi alayim

Eklentiler

• 20150405_172449.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 1.763
  • 20150405_172447.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 1.656
  • 20150405_172412.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 2.441
  • 20150405_172428.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 2.132
Çok Şirin
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Çekmeceler çok işinize yarayacak, bol çekmeceli oluşu süper

Ayyy çok şirin bebek odaları nasıl kötü olur ki zaten. Mutlu, huzurlu, sağlıklı, günleri geçsin inşallah
isim seçimi de harika :)
Yalnız yerleri keşke laminat yaptırsanız.

Ayyy çok şirin bebek odaları nasıl kötü olur ki zaten. Mutlu, huzurlu, sağlıklı, günleri geçsin inşallah
isim seçimi de harika :)
Yalnız yerleri keşke laminat yaptırsanız.
Yerler laminant evde.bu resimleri magazada cektim

GÜNAYDIN.. BENCE DE ÇOK GÜZEL BİR ODA SEÇMİŞSİNİZ SAĞLICAKLA KULLANSIN MİNİK PRENSESİNİZ İNŞALLAH

Merhaba bebek odasi icin bu takim sizce nasil? Siparis verdik ama bikac surem var vazgecebiliriz? Kararsiz kaldim daha süslü bisey mi alayim

Gerçekten çok şirin çok güzel... Gayet sade ama bi o kadar da gösterişli... Güle güle büyüsün inşallah

Hepinize cok tesekkurler valla oyle kararsiz bir insanimki cok yardimci oldunuz

Çok güzel hatta harika çoktakullanışlı bir yondende bilmiyorum oglunuz varmi ama birde oglunuz olursa onada kullana bilirsiniz bembe kumaşları mavi yapasiniz bi taşla iki kuş

Ayy çokk güzel. Rabbim uzunömürler versin kızınızA

Cok güzel.Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ve odasını güzel günlerde kullanır.

çok güzel ferah çok dolu dolu olanlardan daralma geliyor bana sağlıkla büyütmeyi nasip etsin mevlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…