Bebek Çocuk Odası Dekorasyonu kızımın odası için fikirlerinize ihtiyacım var..

aayysseenn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
111
0
116
41
İzmir
kızım Allah nasip ederse eylülde 3. yaşını dolduracak. onun için oda takımı yaptırmıştık şu büyüyen beşiklerden dolabıyla birlikte. kiracı olduğumuz için çok parçalı bi takım alamadık.
odasının resimlerini paylaşıcam buna göre bana fikir verirseniz sevinirim.

ilk olarak acaba karyolanın beşik kısmını çıkarsam mı artık yoksa daha erkenmi?
dsc00916o.jpg

oda da bulunan kanapeyi çıkarmayı düşünüyorum daha fazla oyun alanı kalsın diye sizce nasıl olur?
dsc00915.jpg

odanın genel hali böyle. dolap kapakları sürgülü şuan marangozda ayar yapılacak.
dsc00917h.jpg

dsc00918t.jpg

işin özü odanın pek çocuk odası hali yok değişiklik yapmak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum...

Benim kızımda da bu yataktan vardı. 3 yaşına geldiyse bence beşiğin parmaklıklarını çıkarmanın zamanı gelmiş.. Böylece hem çocuk rahat eder, hem de oda biraz ferahlar... Eğer oyuncaklar çogalırsa çocugunuza oyun alanı kalması için kanepenin çıkarılması uygun olur. Odaya çocuk aksesuarları duvar süsleri filan alınırsa çocuk odası daha neşeli hake gelir ve çocuğunuzun kendine ait seveceği eğlenceli bir ortama dönüşür.. Kolay gelsin.

teşekkür ederim yorum için. bende beşik kısmını çıkarmayı planlıyorum şuan çok yüksek duruyor beşik ve yanındaki komidin çıktığı zaman yatak alçalacak ve daha ferah bi görüntü olacak. ama düşermi kışın soğuk olurmu diye aklımda takılmıyor değil.
kanepeyi çıkarıp renkli yer minderleri yapsam nasıl olur acaba?

Renkli minderler yerine üzerinde çocugunuzun sevdiği çizgi film karekterleri olan kumaşlar alıp minder diktirmeniz de iyi bir fikir olur... Koltuk biraz odayı oturma odası gibi göstermiş..
Çocugun gelişiminde odanın önemi çok. Odasını sevmesi orada vakit geçirmeyi istemesi çok önemli.. Hatta komidinlerin üzerine oyuncak vs koyup minderlerle beraber süper olur..

çizgi film karakterleri güzel fikir saol..kanepeyi kayınvalidemin zoruyla koymuştum ilk günden beri içime sinmiyor zaten. kanepe konusunda kararım netleşti katkılarınla teşekkürler

bencede cnm kanepeyı koyma yaaa odada sankı emanet gıbı durms rahat rahat oynasın çocuk

canım güle güle sağlıkla büyüt güzel kızını ve benim gibi çocuk sahibi olmaya çalışan anneler için dua et lütfen :)

bence kesinlikle kanepeyi çıkart odayı genişletmek için..onun yerine ufak çocuk masası ve sandalyeleri alabilirsin, ikeada hem ekonomik hemde çok şık seçenekler var..duvarın bir tanesini üzerinde sevimli karakterler olan bir duvar kağıdıyla kaplayabilirsin..birde eğer yeşilden sıkılırsan mobilyalarıda duz beyaza boyat derim ;)
şimdiden kolay gelsinn

merhabalar,

tavana fosforlu yıldızlar ay felan oluo anlardan al tek tek yapıstır.. karanlıkta cok guzel gorunuyorlar...ortaya bı paspas twetyli olabilir... odanın genel rengı sarı olmasını tavsıye ederım... hatta sarı - turuncu kombınasyonu guzel olur :)) kanepeyi at :)) yerıne şişme polar kulaklı çizgi film karakterlerınden tabureler al yumusacık :)) sımdılık aklıma gelen bunlar..

kolay gelsın :)))
:70::70::70::70::70::70:

canım güle güle sağlıkla büyüt güzel kızını ve benim gibi çocuk sahibi olmaya çalışan anneler için dua et lütfen :)

bence kesinlikle kanepeyi çıkart odayı genişletmek için..onun yerine ufak çocuk masası ve sandalyeleri alabilirsin, ikeada hem ekonomik hemde çok şık seçenekler var..duvarın bir tanesini üzerinde sevimli karakterler olan bir duvar kağıdıyla kaplayabilirsin..birde eğer yeşilden sıkılırsan mobilyalarıda duz beyaza boyat derim ;)
şimdiden kolay gelsinn

Amin çok saol. Allahım sizlere de nasip etsin inşaallah bu duyguyu yaşamayı.

küçük bi ilçede yaşıyoruz gelişmiş bi yer değil malesef her istediğimi bulamıyorum. duvar kağıdını bulabileceğimden bile emin değilim ki kiracıyız zaten. ikeadaki bahsettiğin masaları gördüm bi ömürler gerçekten. şu kanepeyi bi yok edeyim bakalım kalan ortama göre düşünebilirim masayı. mdf boyanabiliyor mu acaba?

merhabalar,

tavana fosforlu yıldızlar ay felan oluo anlardan al tek tek yapıstır.. karanlıkta cok guzel gorunuyorlar...ortaya bı paspas twetyli olabilir... odanın genel rengı sarı olmasını tavsıye ederım... hatta sarı - turuncu kombınasyonu guzel olur :)) kanepeyi at :)) yerıne şişme polar kulaklı çizgi film karakterlerınden tabureler al yumusacık :)) sımdılık aklıma gelen bunlar..

kolay gelsın :)))
:70::70::70::70::70::70:

şimdi içimden kalkıp camdan atmak geldi şu kanepeyi :) çok iştahlandırdın beni:)

Back
X