- 30 Nisan 2021
- 988
- 327
- 33
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Gidip bi film cektirseydiniz hastanede.Kizlar iyi geceler.. hemen konuya girim kizim cumartesi gunu parkta kolunun ustune dustu ve sisti hemn sismedi bende telasla ne bilim buz falan koymadim aklima bi turlu gelmedi sismeye basladi goturdk acile rontgen cektiler bsy yok agri kesici verdiler buz koyun gecer dediler ama hala gecmedi herseyi yaptim vikis falan surdum yok buz hep yapiyorum yok kas bolgesinin oldugu yerden sis ne yapabilirim sogan ezip koydum simdi ama ise yarar mi bilemedim kütük gibi sıs cocugun kolu bugun saglik ocaginada gittik gecer bi kac gune dediler ama gecmedi
Rontgen cekildi bsy yok diyolar kirik cikik olsa duramaz hani devamlida aglamyo dokununca sadceGidip bi film cektirseydiniz hastanede.
Dogal yollarla sisen yere vikis surerim ben hemn gecer morarmayi engeller soganida nette arastrdimVicks ne alaka burda soğanıda duymadım bunlar için kremler var doktorlar var buradan nasıl yardımcı olunabilir
Öğrenmiş oldum bilmiyordumDogal yollarla sisen yere vikis surerim ben hemn gecer morarmayi engeller soganida nette arastrdim
Bizimki oynatiyor bisey tutuyor ama bilmiyrm yinede goturucem saolunYeğenim 1. sınıfa giderken kolunun üstüne düşmüştü, hastaneye götürüldü röntgende birsey çıkmadı. yeğenim kolum acıyor dediği için sadece omzundan askı taktılar. Birkaç gün geçmesine rağmen kolunu hareket ettirmemesi, hiç dokundurtmaması üzerine tekrar hastaneye götürdük. Röntgen çekildi ve kırık olduğu ortaya çıktı. Doktor ilk röntgeni bize gösterdi ve kırık gerçekten de gözükmüyordu.
Sizde de ayni durum olabilir mi bilmiyorum ama tekrar bir muayene ettirebilirsiniz.
Ufak çatlaklarda hareket sıkıntısı olmuyor..Siz gidin başka yerde bir röntgen daha çektirin..Doktora gidene kadarda oynatmayın kolunu çocuğun fazla..Bizimki oynatiyor bisey tutuyor ama bilmiyrm yinede goturucem saolun
Yumusak doku zedelenmesi mi ki.. tekrar baska hastaneye gidin..Rontgen cekildi bsy yok diyolar kirik cikik olsa duramaz hani devamlida aglamyo dokununca sadce
Suan ozel hastanedeyz devletteki rontgen bile cikmamas sonucu dha bidaha cektiler
Sonuc cikti ince bi kirik var malesfbidaha kesinlikle devlet hastanesine gitmem rontgen sonclari bile cikmams sistemde
Evet sistemde baktilr acilde cektrmstk cumartesi gnu ama en son aralikta cekilen film var ddi tekrar cekelim dedi ve kirik ckti bende nasil duruyo kiriksa dedim aglamiyoda inceden ayrilmis kemikten dedi neyse bunada sukurAa çok geçmiş olsun.
(röntgen nasıl çıkmıyor anlamıyorum, ben en az 10 yıldır çektirdiğim röntgenleri elime bile almıyorum doktorun yanına gidene kadar sisteme yansımış oluyor)
Evet sistemde baktilr acilde cektrmstk cumartesi gnu ama en son aralikta cekilen film var ddi tekrar cekelim dedi ve kirik ckti bende nasil duruyo kiriksa dedim aglamiyoda inceden ayrilmis kemikten dedi neyse bunada sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?