• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın kolu şişti😣 Geçmesi için ne yapabilirim?

Mneozgurrr09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
988
327
33
Kizlar iyi geceler.. hemen konuya girim kizim cumartesi gunu parkta kolunun ustune dustu ve sisti hemn sismedi bende telasla ne bilim buz falan koymadim aklima bi turlu gelmedi sismeye basladi goturdk acile rontgen cektiler bsy yok agri kesici verdiler buz koyun gecer dediler ama hala gecmedi herseyi yaptim vikis falan surdum yok buz hep yapiyorum yok kas bolgesinin oldugu yerden sis ne yapabilirim sogan ezip koydum simdi ama ise yarar mi bilemedim kütük gibi sıs cocugun kolu bugun saglik ocaginada gittik gecer bi kac gune dediler ama gecmedi 😣😣

Son düzenleme:
Kizlar iyi geceler.. hemen konuya girim kizim cumartesi gunu parkta kolunun ustune dustu ve sisti hemn sismedi bende telasla ne bilim buz falan koymadim aklima bi turlu gelmedi sismeye basladi goturdk acile rontgen cektiler bsy yok agri kesici verdiler buz koyun gecer dediler ama hala gecmedi herseyi yaptim vikis falan surdum yok buz hep yapiyorum yok kas bolgesinin oldugu yerden sis ne yapabilirim sogan ezip koydum simdi ama ise yarar mi bilemedim kütük gibi sıs cocugun kolu bugun saglik ocaginada gittik gecer bi kac gune dediler ama gecmedi 😣😣
Gidip bi film cektirseydiniz hastanede.

Simdi uzaktan birsey demek zor tabi, ama muhtemelen bir ezilme mevcut kemikte bir kirik yoksa. Agir düstüyse zedelenen yerin iyilesmesi 4 haftaya kadar alabiliyor. Tavsiyem doktorun tavsiye etmedigi hicbirseyi sürmemeniz. Agrilari tekrar artsa tekrardan doktora basvurun. Belki mrt gerekecek o zaman. Ama simdilik panik yapmayin.

Yeğenim 1. sınıfa giderken kolunun üstüne düşmüştü, hastaneye götürüldü röntgende birsey çıkmadı. yeğenim kolum acıyor dediği için sadece omzundan askı taktılar. Birkaç gün geçmesine rağmen kolunu hareket ettirmemesi, hiç dokundurtmaması üzerine tekrar hastaneye götürdük. Röntgen çekildi ve kırık olduğu ortaya çıktı. Doktor ilk röntgeni bize gösterdi ve kırık gerçekten de gözükmüyordu.
Çocuklarin kemik yapisindan mi yoksa röntgen çekilirken ki hatali pozisyondan mi görünmedi hatırlayamadım, doktor o zaman anlatmıştı ama uzun zaman geçtı üstünden.
Sizde de ayni durum olabilir mi bilmiyorum ama tekrar bir muayene ettirebilirsiniz.

Yeğenim 1. sınıfa giderken kolunun üstüne düşmüştü, hastaneye götürüldü röntgende birsey çıkmadı. yeğenim kolum acıyor dediği için sadece omzundan askı taktılar. Birkaç gün geçmesine rağmen kolunu hareket ettirmemesi, hiç dokundurtmaması üzerine tekrar hastaneye götürdük. Röntgen çekildi ve kırık olduğu ortaya çıktı. Doktor ilk röntgeni bize gösterdi ve kırık gerçekten de gözükmüyordu.
Sizde de ayni durum olabilir mi bilmiyorum ama tekrar bir muayene ettirebilirsiniz.
Bizimki oynatiyor bisey tutuyor ama bilmiyrm yinede goturucem saolun

Bi başka doktora götürün hala bir şey yok derse bal sürün güzelce sarın. Bana kimsenin bir şey yok dediği parmağım en son umursayan bir doktorun tedavisi ile 1 ay atelde kaldı. Yanına da bir kaç ilaç verdi Bal şişi ve acıyı aldı ama içeride ödem oluşmuştu. Epey zorlandım.

Et bereyi şişliği alir bide bal alir bereyi ve şişliği. Kardeşim düşmus 4 gün önce dediğiniz gibi onunda ayagindaymis annem telefonda bunları söyledi yapmış biraz daha iyi diyor bide hamur özü çıkartıp yapmış ama ne kadar iyi bilmiyorm bereyi şişliği aldi dedi

Bizimki oynatiyor bisey tutuyor ama bilmiyrm yinede goturucem saolun
Ufak çatlaklarda hareket sıkıntısı olmuyor..Siz gidin başka yerde bir röntgen daha çektirin..Doktora gidene kadarda oynatmayın kolunu çocuğun fazla..
Soğan falanda sürmeyin,belki ovmanız mevcutta çatlak varsa etkileyebilir

Sonuc cikti ince bi kirik var malesf 😣 bidaha kesinlikle devlet hastanesine gitmem rontgen sonclari bile cikmams sistemde

Sonuc cikti ince bi kirik var malesf 😣 bidaha kesinlikle devlet hastanesine gitmem rontgen sonclari bile cikmams sistemde

Aa çok geçmiş olsun.

(röntgen nasıl çıkmıyor anlamıyorum, ben en az 10 yıldır çektirdiğim röntgenleri elime bile almıyorum doktorun yanına gidene kadar sisteme yansımış oluyor)

Aa çok geçmiş olsun.

(röntgen nasıl çıkmıyor anlamıyorum, ben en az 10 yıldır çektirdiğim röntgenleri elime bile almıyorum doktorun yanına gidene kadar sisteme yansımış oluyor)
Evet sistemde baktilr acilde cektrmstk cumartesi gnu ama en son aralikta cekilen film var ddi tekrar cekelim dedi ve kirik ckti bende nasil duruyo kiriksa dedim aglamiyoda inceden ayrilmis kemikten dedi neyse bunada sukur 😒

Sis nasilsa iner die goturmeseydim demekki cocuk sakat kalicakti iyiki gitmedeim devlet hastanesine bizim burada hic ilgilenmiyolar korona var die hic sokulmuyolar insanin yanina karsidan muayne ediyolar burdaki doktor aldi kucgina cocugu muhabbet etti neren aciyo goster sole dedi otekiler hic yuzune bakmiyolar insanin saolun yine de 🙁

Evet sistemde baktilr acilde cektrmstk cumartesi gnu ama en son aralikta cekilen film var ddi tekrar cekelim dedi ve kirik ckti bende nasil duruyo kiriksa dedim aglamiyoda inceden ayrilmis kemikten dedi neyse bunada sukur 😒

Çok küçükse farkına varılmayabiliyor. Bazen çatlaklarda da aynı şeyler yaşanıyor. Acil şifalar diliyorum.

Back