• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi kızımın kilosu normal mi?

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Su-Perisi

Meleğim iyiki varsın...
Kayıtlı Üye
5 Mart 2007
3.864
3
683
kızlar kızım 9 aylık
kilosu 8500
boyu 69 cm
baş çevresi 45.5
sizce gelişimi nasıl.

vaalla canım doktora götürdüysen problem yok bizimki biraz tosun 7. ayya girdik 11 kg 72 cm baş 48 di.
dediğim gibi bi problemi yoksa normaldir kız çocukları biraz daha minyon tipli oluyo erkeklere göre

vaalla canım doktora götürdüysen problem yok bizimki biraz tosun 7. ayya girdik 11 kg 72 cm baş 48 di.
dediğim gibi bi problemi yoksa normaldir kız çocukları biraz daha minyon tipli oluyo erkeklere göre

maşallah canım bebişine.

benimde oglum 9 ay 5 gunluk 8 kılo 700 gr boyu 70 cm bana gorede sankı oglum zayıf ve kısa kalmıs gıbı ama dr gayet normal dedı zaten cok ıstahsız bır bebek .

ben geçen gün bir anneyle karşılaştım oğlu 18 aylık ve 8 kilo 9 aydır hiç kilo almıyormuş doktoru gelişiminin normal olduğunu söylemiş doktorunuz birşey demediyse sorun yoktur zaten

canım bence kafana takma bebekten bebeğe değişiyo tabi çevremizdekiler morelimizi bozuyo o ayrı
bence sağlıklı olması önemli .

canım hayet normal benimkızımda okadar ken aynı kilodaydı seninkiyle..şimdi15 aylık 85 cm 12 kilo çok kilolu olmamasidaha iyi

benim kızın güncesi var ordan baktım.şimdi 3,5 yaşında ama baktım senin için.
9 aylıkken 9.500 kilosu boyu 76cm...
bence seninkide gayet iyi..kiloya takma saglıklı olsunda...

kızım çok zayıf doğdu.1 kilo kaybı var diğer çocuklara göre.kilosu 2500 gr,boyuda 46cm doğdu.doktorlar doğum kilosuna göre gelişimi çok iyi diyor.

benim kızım da 46 cm 2600 doğdu. ben minyon biriyim kızım da öyle. zaten aksini kucağımda taşıyamazdım ben çok memnunum kızımdan 11 aylık 8 kilo 72cm ve hayatından çok memnun. o memnunsa ben de memnunum canınızı sıkmanıza gerek yok. siz etrafa kulağınızı tıkayın her şey güzelleşir.

doktorun iyi diyorsa iyidir. 6.ayda dogum kilosunun 2 katina, 12.ayda 3.katina ulasmasi gerekiyormus.

canını sıkma canım benım kızımda 9. ayında 70 cm ve 8.300 kılosu.düşük kılolu dogdu.beslenmesı ıyıyse kafana akma canım.cok şükür kızımın keyfı yerınde saglıklı olsun yeter

canım benim kızım 3370 gr ve 50 cm doğdu bir buçuk ay sonra iki yaşına girecek ve 9 kg denemediğim mama, gitmediğim doktor kalmadı ama bütün tahliller temiz çıkıyor doktorlar genetik olabilir diyor çünkü ben ve ailem, eşim ve ailesi onlar da zayıflar :)bu arada ekim ayından beri yemesi gayet güzel :nazar: ama gel gör ki kilo alamıyor önceleri milletin densizliği yüzünden çok canım sıkılıyordu bir de üstüne iştahsızlığı eklenince hırslanıp hırsımı yavrumdan alıyordum maalesef:((( ama artık milletin lafına bakmamayı geç de olsa öğrendim. şimdi ben rahat kızım rahat üstelik gayet neşeli bir bebek :) e daha n olsun
inan bana giden zaman geri gelmiyor kızınla geçirdiğin her anın tadını çıkarmaya bak, bebeğini güle güle büyüt canım......

doktor gelişimi doğum kilosuna göre çok iyi diyor.kızımın maşallah yüzü toplu ama vücut olarak zayıf.çok hareketli,neşeli bir bebek.anne baba diyor.daha emeklemiyor poposunun üzerinde gidiyor.çekyattan tutunarak bir kaç adım atabiliyor.hiç bir sorun yok çok şükür.

kızlar kızım 9 aylık
kilosu 8500
boyu 69 cm
baş çevresi 45.5
sizce gelişimi nasıl.

oğlum kilo 3030gr boy 52 cm baş çevresi 34,5cm doğdu şimdi 6 ay 25 günlük

20 martta gittik kontrole

kilo - 8900 gr
boy 68,5 cm
baş çevresi 44,5

yani senin kızında çok zayıf sayılmaz zatn 1 yaşın ortalaması 10 kilodur

dediğin gibi biraz zayıfve küçük doğmuş sanırım minyon tipli bir kızın olucak sağlığı yerindeyse oda hiç problem değil içini rahat tut

aman kızlar hiç takmayın sağlıklı olsun yeter..bir süre sonra hiç kilo almıyorlar..benim kız8 aylıktan beri doğru düzgün kilo almadı..8 aylıkken 9.5 kiloydu 1 yaşında 10.5 tu
yani 4 ayda ala ala 1 kilo aldı onunda yarım kilosunu yürümeye başlayınca verdi şuan 13 aylık olmadık ama 10 kilo..ben artık takmıyorum napıyım..en azından takmamaya çalışıyorum

aman kızlar hiç takmayın sağlıklı olsun yeter..bir süre sonra hiç kilo almıyorlar..benim kız8 aylıktan beri doğru düzgün kilo almadı..8 aylıkken 9.5 kiloydu 1 yaşında 10.5 tu
yani 4 ayda ala ala 1 kilo aldı onunda yarım kilosunu yürümeye başlayınca verdi şuan 13 aylık olmadık ama 10 kilo..ben artık takmıyorum napıyım..en azından takmamaya çalışıyorum

evet canım takmamak gerek aslında. sağlıklı olsunlar yeter

Back