• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımın kakasından kıl çıkıyor

bebeto

aşksın sen cansın sen
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
482
63
98
kızlar iyi geceler benim 18aylık bir kızım var ben kızımın altını devamlı değiştiririm ve 2 sefer kızımın poposunda saç gibi uzun kıl bulmuştum altını iyicene yıkamama rağmen belki bezdedir dedim bezi bile silkeleyim bağlıyorum bugün yine kıl vardı alim dedim çektim gelmedi kızım ağlayınca bıraktım kakasının çıktığı yere yapışmış sanki bunu yaşayan varmı acaba kızım kılmı yuttu yarın doktora götürücem çocuk doktoru ilglenir dimi kıl dönmesindede şüpeleniyorum cevaplarsanız sevinirm

uzun saç gibi demişsin,acaba senin dökülmüş saç telin olabilir mi?

canım bende öyle sanuyorum ama benim saçıma hiç benzemiyo hem uzunluk kalınlık ve renk tutmuyor çok korkuyorum bağırsaklarınsa problem olur diye bugün gidicez doktora inşallah kötü birşey çıkmaz

kıl kurdu olabilir mi acaba öyle ise ilacı var tüm aile içiyor ama sonra bitiyor. bence kakayı tahlile götürün. geçmiş olsun.

önemli bir şey değildir benim kızımdada oluyordu bazen yerden falan bişey atıyorlar ağızlarına bişekilde saç kıl girmiştir. belki midedeki asit yüzünden saçın rengi değişmiştir:))) böyle şeylere takarak sıkıntı yapmayın

bence korkmayın ama yınede doktora götürün içiniz rahatlasın .
bebeğiniz yürürken sürünürken oynarken eline geçen her nesneyi ağzına götürür. ve üzerindeki kılı tüğüde haliyle yutabilir. bu sizin saçınız kendi saçı eve gelen bir yakınınızında olabilir.

kıl dönmeesiolduğunu sanmam çünkü ağrı sancı yapar. ve bebeklerde olmaz diye biliyorum.

minikler bu dönmerlde ellerine geçenleri ağzına götürür.

doktordan gelince gelişmeleri yazın geçmiş olsun

doktorda aynı şeyleri söyledi normalmiş kıl dönmesi falan olamazmış yumuşştur biraz daha dikkatli olun dedi kıl kurdunu kuzenimden biliyorum canım o değil zaten allahtan bişey olmaz inşallah artık insan hiç kimseye güvenemiyor okadar yanlış teşih koyuluyorki bebeklere korkmuyor değilim rabbim herkezin yardımcısı olsun dert verip derman aratmasın inşallah

benimkindede bikere çıktyı artık evi hergün hatta bazen bi rgünde üçkez süpürüyorum hijyen şart herşeyi yerden agzına atıyolar sürekli çektir evini bence

Back