• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızımın kafasına neler oluyo?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
41
ya delircem kızım kafayı kaşıyıp duruyo allah allah 2günde 1 banyo yaptırıorum zaten saç yokki 1 cm anca belki bu konakları temizliyorum hergün nezamandır ya zeytinyağ ye bebk yağ ya da bademyağ ile ,,anlamadım artık temizlediğim için kaşınıyo die düşünmeye başladım napayım ben ya bebemin kafası gerçekten kaşınıyosa çok kötü eli kolu uzanmaz doğrudürüst tepeye tövbe ya nerden çıktı bu

ah kıyamam ben minişime annesi konak çok mu kafanızda:uhm: gerçi sık yıkıyomuşsun ondan değildir herhalde benim kızım da kızdığı zaman huysuzlandığında eli kafasında sürekli kaşıma amaçlı değil yolunma amaçlı :) kaydirigubbakcemiletek derdiniz bu olsun annesi bizim de sizin gibi çok az saçımız var inşallah biran önce kaşınmanız geçer keltoş kafalı yiğenimi öptümŞeniz

konaktan değildir ya bizdede çok var kaşıma falan yok o kendi kendine yapıodur yoksa neolcak ya da giydiği bi şeylerden de olabilir ama çok düşük bir ihtimal hoşuna gidiyodur!!

ama bi tatlı kaşıyoki sormayın avcunu aça aça kartkart yavaş yavaaş böyle büyük adam gibi :))))
alemler ya

kızlar konak deyip geçmeyin bir tür mantarmış konak biliyormusunuz ve konakda kaşındırırmış canım ertuğda kaşıyo konagını temizlediğimizde dr.umuz bir krem verdi kafasını yıkıyoruz bebeyagı sürüp biraz bekleyip tarıyoruz ve biraz kurulayıp o kremi sürüyoruz dr.sor istersen travogen bu kremin adı biz temizlerken ertuğun kafasının sanki derisini yüzmüşüz gibi kızardı şimdi bitti ama küçük küçük oluyo 3 güne bir banyo yaptrıyorz yine aynı işlemleri tekrarlıyoruz dr.söyledi

Back