- 26 Eylül 2014
- 187
- 38
- 38
-
- Konu Sahibi ozgenmete59
Cvp yazdığın için öncelikle çok teşekkür ederim asya ve azra pek uymuyor ayşenin yanına şura ve sare de güzelmişBenim kizimin adi da Ayse Sare..
Efsa ismini de begendim guzelmis.
Sare Asya Şura Azra Elif de begendigm isimlerden..
Rica ederim :) evet sare ve sura disindakiler uymuyo..Cvp yazdığın için öncelikle çok teşekkür ederim asya ve azra pek uymuyor ayşenin yanına şura ve sare de güzelmiş
Sare güzel evet efsa dan vazgeçtim bende yaa bi arkadaş anlamını yazdı yaa çok hoşuma gidiyor ama sonradan pişman olabilirim :) bade nasıl?efsa pek hoşuma gitmedi
sare ya da feyza düşünün bence ayşe nin yanına
Sare güzel evet efsa dan vazgeçtim bende yaa bi arkadaş anlamını yazdı yaa çok hoşuma gidiyor ama sonradan pişman olabilirim :) bade nasıl?
Sare güzel evet efsa dan vazgeçtim bende yaa bi arkadaş anlamını yazdı yaa çok hoşuma gidiyor ama sonradan pişman olabilirim :) bade nasıl?
Aaa tam netleşmedi ama biz de kızımızın adını ayşe sare koymayı düşünüyorduk görünce şaşırdım:) isim kişiliği etkilermiş sizin kızınızın davranışları nasıl merak ettim:)Sare yi begeniyorsaniz Sare derim.
Bade kulaga hos geliyor ama anlami kotu. Kizimin adi Ayse Sare.. Cok cok severek koydukk..
Aaa tam netleşmedi ama biz de kızımızın adını ayşe sare koymayı düşünüyorduk görünce şaşırdım:) isim kişiliği etkilermiş sizin kızınızın davranışları nasıl merak ettim:)