• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık KIZIMIN İSMİ İÇİN FİKİR

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

masalldiyari

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
70
59
18
Beş aylık :anneadayı:hamileyim kızımın ismini lalegül serra koymak istiyorum sizce nasıl? lalegül'ün yanına sizce hangi isim daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum...:KK46::KK46:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK68: benim kızımın ismi Meva :)
Lalegülün yanına sesli harfle başlayan isimler daha uyumlu olur bence. Ela, Ece, alya gibi

Lalegul neden düşünüyorsunuz hoşunuza gittiği için mi kV adı mi yoksa Lalegul ün yanına bir isim olmayacak gibi duruyor ama Lalegul masal olabilir belki

Serra güzel bir isim ama Lalegül Serra'nın telaffuzu zor...
Lalegül Esra daha güzel ve uyumlu.

Lalegül tek başına yeterli 2 isim zaten. .
Sağlıcakla kucağına al inşallah. .

lalegül zaten uzun bi isim, uzun isim olunca tek olmalı bence
soyad ile bırlesınce telaffuz daha zor olur.

Sectiğiniz isimler çok hoş :) Lalegül uzun bir isim yanına ayrı bir isim koymanız bence ona bi secenek olurturur güzel olur ama uzun olur herkes kullanmaz 2 isminide diye düşünüyorum, yinede bir öneride benden olsun değisik ama ayza ismi nasıl :KK49::KK49:

Lalegul tek basina guzel..
Madem bir isim kullanacaksiniz o zaman ben de Sare diyorum..
Kizimin ismi.. :)
Cook severek koyduk..

Sectiğiniz isimler çok hoş :) Lalegül uzun bir isim yanına ayrı bir isim koymanız bence ona bi secenek olurturur güzel olur ama uzun olur herkes kullanmaz 2 isminide diye düşünüyorum, yinede bir öneride benden olsun değisik ama ayza ismi nasıl :KK49::KK49:
Evet 2 ismi kullanılmaz ama lalegulu kesin istiyorum yaninada bir isim daha olsa iyi olur diye düşünüyoruz

lalegül zaten iki isim bir tane daha komik oluyor. ben çok takılmam ama 19 yaşındayım her şeyle dalga geçen nesilin içindeyim. ben öyle yapıda olmasam da toplum nabzına göre dalga geçilmemesi açısında lalegül ismini silin gereksiz birleşim duruyor ve sahne adı gibi duruyor. ben de yegenime isim bakıyorum fikirlerimi paylaşmak istedim.

bizim sevmemiz önemli olsa da okullarda dalga geçilmesi çocukken üzüyor. serrayı ben de sevdim.

Back