- 4 Mart 2016
- 70
- 59
- 18
- Konu Sahibi masalldiyari
Beş aylık hamileyim kızımın ismini lalegül serra koymak istiyorum sizce nasıl? lalegül'ün yanına sizce hangi isim daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMİN...MANASI GZEL OLSUN İSTİYORUM KURANDAN YADA SAHABELERDEN... MEVANIN ANLAMI NE?Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim kızımın ismi Meva :)
Lalegülün yanına sesli harfle başlayan isimler daha uyumlu olur bence. Ela, Ece, alya gibi
Cennet'ül Meva: cennetlerden birinin ismi meva cennetiAMİN...MANASI GZEL OLSUN İSTİYORUM KURANDAN YADA SAHABELERDEN... MEVANIN ANLAMI NE?
EŞİMİN ÇOK HOŞUNA GİDİYOR OYÜZDEN CNMLalegul neden düşünüyorsunuz hoşunuza gittiği için mi kV adı mi yoksa Lalegul ün yanına bir isim olmayacak gibi duruyor ama Lalegul masal olabilir belki
AA ÇOK GÜZELMİŞ MANASI CNM ALLAH BAĞIŞLASIN..Cennet'ül Meva: cennetlerden birinin ismi meva cenneti
Sare de çok güzel sanırım sahabe ismiydi. Bu ara duyuyorum hep
AMİN..Bence yanina baska isim koymayin zaten lalegul iki isim. Sağlıcakla kucagina alırsın inşallah
BÜYÜK İHTİMAL LALEGÜL YADA SERRA DENİLECEK İKİSİ BİRDEN TELEFUS EDİLMEYECEKTİR...ESRA YIDA Bİ DÜŞÜNELİM.Serra güzel bir isim ama Lalegül Serra'nın telaffuzu zor...
Lalegül Esra daha güzel ve uyumlu.
AMİN CNM TEŞEKKÜR EDERİM..Lalegül Serra olmuş bence.
İsmiyle yaşasın sağlıkla doğsun:)
Evet 2 ismi kullanılmaz ama lalegulu kesin istiyorum yaninada bir isim daha olsa iyi olur diye düşünüyoruzSectiğiniz isimler çok hoş :) Lalegül uzun bir isim yanına ayrı bir isim koymanız bence ona bi secenek olurturur güzel olur ama uzun olur herkes kullanmaz 2 isminide diye düşünüyorum, yinede bir öneride benden olsun değisik ama ayza ismi nasıl