Doğuma Hazırlık kızımın ismi hakkında yardım !!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ezeldenberi

menekşe
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2009
72
0
yaklaşık 1 ay sonra dünyaya gelecek olan kızımıza ilk başından beri Ezel ismini koymaya verdik. ardından ezel isimindeki dizi başladı ancak orda Ezel erkek ismi,bence kıza daha çok yakışıyor sizce nasıl ?araştırdım unisex bir isim ama yine de ayırt edici olsun diye 2.isim koymaya karar verdik.
düşündüğümüz isimler
İpek ya da Asya
sizce hangisi ?
fikirlerinizi bekliyorum ...

Bence sadece ıpek. Ezel'i eleyebiliyorsanız ıpek çok güzel bir isim.
Benim kızımın adı da Melis.
Hayırlı doğumlar, allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

bencede asya çok gezel canım bencede ezeli koymayın ama siz bilirsiniz asya çok güzel inşallah hayurlısyla kucağına alırsın bebeğini Allah salıklı doğumlar versin

yaaa ama biz başından beri onu hep Ezel diye sevdik elemeyiz bütün çevrem onu Ezel diye seviyor,neden eleyelim ki çok mu kötü bir isim sizce ?

ben Ezel dizisini ilk gördüğümde Ezel'in Cansu Dere olduğunu sanmıştım:)
Diziler geçicidir, çocuğunuzun ismine karar verebilmişken böyle bişey için vazgeçmeyin.

Biz de Ezel ismini çok beğenmiştik. Kızımıza bu ismi koyacaktık; ama çevremizdekiler beğenmeyince vazgeçtik. Hep o dizinin yüzünden. Bu arada duyduğumuz birkaç erkeğin ismi de Ezel olunca ben tedirgin oldum. Bence hoş bir isim kesinlikle. İkinci isim ise Asya olabilir.

ben ezel ismini çok seviyorum benim en yakın kız arkadaşımın adı ezel bence neden olmasın diziden dolayı düşünme dizler biter gider canım:)))

çok saolun kızlar moralim düzeldi ,ilk baştaki yorumlar olumsuz olunca moralim bozulmuştu ,isim konusu gerçekten zor bir süreçmiş hiç uzaktan bakıldığı gibi değil ama artık kesin kararımız Ezel olacak 2.isim kesin olmamakla birlikte çok yüksek ihtimal ıpek olacak ,
yorumlarınız için teşekkürler ,
herkese hayırlı ,sağlıklı bebişler nasib olsun ..

X