Bebek Beslenmesi Kızımın ilk doğumgünü,lütfen fikir verin,deli gibi heyecanlım:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi zasa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zasa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
4.689
17
158
38
İstanbul
anneler merhaba.kızım 9 aylık,doğumgünümüze 3 ay var ama ben şimdiden planlar yapmaya,araştırmaya başladım,konuyu nereye açıcağımıda şaşırdım,yalnışım olduysa mazur görün.

doğumgünümüz dışarda yapmak istiyorum,ist.anadolu yakasında güzelbir mekan arayışındayım,aslında bir tanesiyle konuştum,içecek 5 çeşit humurişi,salata,ve pastası 25kişilik fiyatı 900lira verdiler,güzel bir mekan,sadece çocuk cafesi adına tasarlanmış,hoşuma gitti,fiyatı biraz yüksek geldi sadece,bide fot.çı tutunca bize 1500liraya falan malolucak.içimde kalsın istemiyorum,herşeyini isteğime göre yapmak istiyorum.sizlerin önerebiliceği farklı mekanlar varmı?fikir veririmisinizz?:26:

dışarda bebekle zor olmaz mı canım? seninkini bilmiyorum da benimki erkenden uyur eh uykusu gelince de dağıtır
biz evde yaptık güzeldi uykusu gelince götürüp uyuttum. onun günü ve onun gereksinimlerine göre planlamam lazım o günü tabi biz kaldığımız yerden devam ettik

tatlımöğleden sonra yapmayı düşünüyorum.hafta sonuna denk geliyor.zaten parti evlerindeki bu bahsettiğim fiyat 2 saatlik bir süre.bilmem değişik olur diye düşündüm,yada şöyle yaparım diyorum sahil kenarında güzel b ir pastanede toplanıp pasta keseriz,oturuuz,fotoğraf çektiriiz,evimize döneriz.yaa erkenden herşeyin planını yapanbiri olmak zor,yoruluyor insanın beyni:26:

zasacım çok heyecanlanmışsın daha şimdiden bende evde kuran okutarak yapmayı düşünüyorum ilk doğum günü olduğu için kuran okutucam allahın izni ile diğer doğum günlerini dısarda ailece kutlanabilir ama ilk doğum gününü akrabalarımızı çağırıcaz yengem zaten hoca kırkyasin okutucam hamurişi ve tabiki kendi resminde pasta yaptırıcam resim içinde zaten daha yeni oğlum için bol bol resmini çekiyim diye dijital fotoraf makinası aldık onunla çekilicez bende bi ara bizim burda gölet var oradmı yapsam diye düşündüm ama çok sıcak olucak birde kuranla olmasını istiyorum

cnm bence okadar masraf etme o parayla kızına hatıra kalıcak özel bişey yaptırabilirsin

Son düzenleme:
:)monthcum evet haklısın aslında ama yapmadığımdada çok içimde kalıyo neden böyle bi yapım var bilmiyorum ama bidaha bebe düşünmüyorum ve kızıma herrrrrrrrrrrşeyy yapmak istiyorum:)bizde dışarda hem ailelrden akrabalardan ve arkadaşlarımızdan çağıracağımız insanları davet edicez,bide kızımın fot.ı olan magnetlerden yaptırıcam,oan kostüm giydiricem,doğumuda fotoğrafıımızı çeken fotoğrafçımız yine bizi çekicek hem parti öncesi hemde sonrası...ooo çok planım vardaha kociş yine yandı:)o zamana kadar kimbilir neler yumurtlarım ben:44:

senin fikrinde güzel ama ben zaten kuran okuttum diş buğdayındada okundu doğumgünündede okutmucam,4 haziranda çok sıcak olmaz bizimdışarsı daha iyi olur,zaten seçiceğimiz mekanın bahçeside olmalı,sigara falan kullananlar için..

içinde kalıyosa yap ozaman cnm sonradan keşke öyle yapsaydım böyle yapsaydım dememek için...bence 2.bebek düşünmelisin kızına en büyük kötülüğü yapmış oluyosun kardesssiz bırakarak kardes gibi yok benim 1 kız 1 erkek kardesim var iyiki varlar... çok zor tek kardes benim kayınvalidem tek kardes annesi yatalak ona bakıyo kadın delirmiş durumda keşke bi kardesim olsaydı sırayla bakardık yardımcı olurdu diyo ve kardesi olanlarıda anlamıyo kayınbabamı kardeslerinden soğutmuş ve uzaklastırmış kadın yaa neyse cnm sen bilirsin tabi belki şuan böyle düşünüyosun ilerde fikrin değişiceğinden eminim bende şuan düşünmüyorum

Son düzenleme:
:)kardeş çok önemlievet,benime kardeşlerim var ve iyikide varlar diyorum ama ben kendimde o cesareti bulamıyorum en azından şimdi:)kayınvalidende bir alemmiş:):96:

Biz de oğluşun ilk doğumgünü partisini haftasonuna getirdik ve evde yaptık ve davetli olan herkes bayıldı resmen. Davetlilere özel hediyeler hazırladık. Oğluşun doğumundan bu yana çekilmiş fotolarından oluşan bir video hazırlamıştık onu izlettik. Evimizi dilediğimizce süsledik. Gelen herkese hatıra defterine oğluş için hatıra bir şeyler yazdırdık. Kurabiyeler börekler salatalar yaptık. Hatta diş buğdayını da birlikte yaptığım için kendim diş şeklinde kurabiye yaptım. Çok eğlenceli oldu ve herkes dört dörtlük bir parti olduğunu söylediler. Bence ilk yaş partisi dışarıda bir mekanda bu kadar rahat ve eğlenceli olamayabilir. Bir de o verdiğin paraya 2 saat için değer mi bilemiyorum ama ev ortamında gerçekten çok hoş olabiliyor. Tabi bu benim şahsi görüşüm. Umarım bebişin için içinde kalmayacak her şeyiyle içine sinecek bir parti yapabilirsin. Önemli olan bu.

bende kızıma çok güzel doğum günü yaptım evde yaptım çok şık bir abiye aldım 1 yazılı pasta yaptırdım evi süsledim confeti bile aldım bir sürü resimler çektim yalnız bence siz evde yapın ilkokulda falan arkadaşları olduğu zaman dışarda yapmanız daha mantıklı benim kızım çok huysuzdu birşey anlamadı anlamazda 1 yaşında daha uyudu yani büyüklerimi eğlendiriceksiniz neden dışarda yapıyorsunuzki ben kızımın ilk okulda arkadaşları olduğunda o tür birşeyler yapmayı düşünürüm tabi bu benim fikrim zaten bebek sizide bırakmıyo kalabalığı görünce sadece resimlerde kalıyor pastanın üstüne seni seviyoruz berra yazdırdım ilerde bakınca hoşuna gider diye..

Son düzenleme:
:)kardeş çok önemlievet,benime kardeşlerim var ve iyikide varlar diyorum ama ben kendimde o cesareti bulamıyorum en azından şimdi:)kayınvalidende bir alemmiş:):96:

tabi cnm bendede o cesaret yok şimdi zaten çok erken biraz büyüyüp kendini anlasınlar...sorm cnm hemde ne alem

teşekkür ederim evet çok doğru söylüyorsunuz,ama benim evim çok büyük değil o kadar insan sığmaz .ama 4 hazirana kadar nolur bilmiyorumbi arkadaşımda 2 kez yaparsın diyor,bilmiyorumki nasıl olur,şimdi kararsız kalıdım bakın:26:

canım bence aklında kalıcagına yap. Acık havadada yapabılırsın o tarıhte guzel olur . Guzel bır brunch yada ogleden sonra cay keyfı gıbı. Anadolu yakasındada yapabbılecegın o tarz guzel yerler var .
ınternette bende arastrıdım davetıyelerde var cok guzel hemde fıyatlarıda cok uygun oyle bırsey dusunursende aklında bulunsun. Dogumgunu davetıyesı dıye ararsan bulursun . Bende cam magnet ıstıyorum aslında bulamadım normal resımlı magnetler var. Foto culardan arastırıcam bırazda.

sağol canım evet buraarda çok öyle mekanlar,bizde öğleden sonra çaya diyoruz.magnet cam olanlardan hiç görmedim,fotoğraflı var bildiğim benimnde.davetiye fikri için teşekkürler,bende cam magnet görürsem sana yazarım,sağol tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…