• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızımın içi dışına çıktı yardım lütfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
6 yaşındaki kızım sabah kalktığından beri kusuyor ateşi 38 ishal yok dün okula gitti bugün göndermedim su içse kusuyor akşama iftara davetliyiz okul öğlesine geride kalcak babamızın denetlemesi var öğleden önce gelemiyor ben evde ne yapabilirim arkadaşlar yardım lütfen:a015:

Canım buna yapılabilecek en iyi şey kapıp doktora götürmek, daha bundan ötesi var mı?
Buraya sormakla bile vakit kaybediyorsun, burdan tedavi olur mu hiç? Bir doktora koşsana hemen.

ya genel durumu iyi yani kusmadığı anlarda mesela şuan tv karşısında çizgi sinema izliyor ateşide ilaç verdim düşüyor şuan antibiyotik kullanıyorum zaten iki günden beri hastahane çok uzak ve dolmuş falanda yok burda eşimi bekliyorum o gelene dek sizlerden fikir gelebileceğini düşünmüştüm...

Gecmis olsun hayatim, benim kizimda (7 yasinda) hasta kusma falan yok onda ama ates ve halsizlik, 4 günden beri böyle, doktora götürdüm grippal enfektsion diyor...:çok üzgünüm:

Bugünde düzelmezse yine götürecem, sadece ates düsürücü surup yazmisti ama galiba antibiotik almamiz gerek:çok üzgünüm:

Sende hic durma hemen götür kizini daha kötülesmeden....:kahve:

Rabbim acil sifalar versin ikisinide:Saruboceq:

%90 Boğaz enfeksiyonu sanırım.Çünkü ateş var vede kusma.Boğazdaki iltihap midesine akıyor.Kontrol için boğazına bak sağ vede sol tarafta kızarıklar vede küçük üzüm salkımları oluşmuşmu bak.Eğer böle bişey varsa dr unu ara vede durumu söle hafif bir antibiotic iste birde ateş düşürücü.Çok geçmiş olsun.Meleğine sor hangi çorbayı isterse onu yap limon sıkarak içir.Eğer 2 güne ateşi düşmediyse antibiotic alıdığı halde ilacın dozu az gelmiştir. Drunu ara yada hastaneyi.Çok geçmiş olsun.

Bolbol su içir annesi. Kustuğu için canı birşey istemez ama en çok hangi yemeği seviyorsa ondan yap yedirmeye çalış. Telaş etme lütfen.:teselli:

%90 Boğaz enfeksiyonu sanırım.Çünkü ateş var vede kusma.Boğazdaki iltihap midesine akıyor.Kontrol için boğazına bak sağ vede sol tarafta kızarıklar vede küçük üzüm salkımları oluşmuşmu bak.Eğer böle bişey varsa dr unu ara vede durumu söle hafif bir antibiotic iste birde ateş düşürücü.Çok geçmiş olsun.Meleğine sor hangi çorbayı isterse onu yap limon sıkarak içir.Eğer 2 güne ateşi düşmediyse antibiotic alıdığı halde ilacın dozu az gelmiştir. Drunu ara yada hastaneyi.Çok geçmiş olsun.

İDRAR YOLU ENFEKSİYONUMUZ VAR ZATEN BUNUN İÇİN TEDAVİ GÖRÜYORUZ ŞUAN GRİBAL BİŞİ BELLİ DEDİĞİNİ SABAH YAPTIM DOMETESLİ ŞEHRİYE ÇORBASI İSTEDİ YAPTIM AMA SONUÇÇ SOLUĞU LAVOBODA ALDII CANIM BENİM O HASTA OLDUĞUNDA BEN MAHVOLUYORUM :1no2:

Sağolun arkadaşlar manevi bile olsa destekleriniz beni rahatlatiyor bir anne az çok yapacaklarini biliyor ama sizlerin sözle olan desteği bile beni çok rahatlatiyor inanin sizlerle paylaşmiyor olsam şu durumda eşime isyan ederdim mesleğinden ötürü çok sağolun

Back