• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizimin hareketlerine anlam veremiyorum,acaba benmi yanlis yapiyorum

zuzum24

askim+cocuklarim=ben
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
2.742
1
116
38
- Yurtdışı

selam hanimlar...4.5 yasinda bir kizim var ...sürekli bir sakinmasi var yani beni kizdirdinda sinirle yanina kizmaya geliyorum elimi kolumu kaldirmadim halde sakiniyor yüzünü kapatip,tamam yapmicam birdaha diye yalvariyor...niye neden yapiyor anlamiyorum,dövmüyorum kesinlikle hem cocuklarla konusarak anlasabilecegine inandigim ve siddete büyük kücük karsiyiz zaten,esiminde bana öyle bir yaklasimi yok ondan etkileniyor desem oda yok ,sürekli bizle evde kimsedede kalmiyor,kresdede gayet memnumum ordada hic almanca konusmuyormus.ama cok iyi anliyor diye ögretmeni farkindayim diyor...cizgifilm ve cocuk filmi disindada hic bir program izlettirmiyoruz ama niye böyle hareketler yapiyor anlamiyorum,cok sinirlendigimde kiziyorum evet ,birde odasina cezalandiriyorum ,onuda isik hep yanik ve odasi kapali sadece kilitlemiyorumda,nerede yanlis yapiyorum acaba...

Son düzenleme:
eger cocugun kendı yuzunu kapatarak kendını savunmaya calısıyorsa bırınden tokat yemıs olabılır bence konusun neden yuzunu kapattıgını sorun bırımı vurdu deyın sebepsız yere cocuk daha onceden tokat yada benzerı bısey yemedıyse savunmaz o sekılde.

yaptıklarında bir hata yokki canım çok doğru yapıyorsun ama kızınla konuşmalısın hiçbir çocuk görmediği yaşamadığı bir olay karşısında bu tepkiyi vermez.

Odanın kapısını kapatıyorum dediniz ceza verirken kesinlikle kapamayın kapıyı bi yaramazlık sandalyeniz olsun yaşı kadar orda tutun ama kesinlikle kapıyı kapamayın bu çocuk için çok korkutucu olur düşünsenizi sizi bir yere tıktıklarını ve en güvendiğiniz varlıklar yanınızda yok, çocuklarda korku her daim olan birşeydir ayrılık korkusu lütfen yapmayın bence. Kilitlemeseniz de kapamayın.

Son düzenleme:
Back