Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
bebeğim kendine ilk zararını verdi.İnanın canımın nasıl yandığını anlatmamın tarifi yok.geçen gün onu bebek arabasına koydum bende karşısında onunla konuşarak ütü yapıyodum.gözünü kaşımaya çalışrken parmağını gözüne soktu yaa o kadar serilerki yakalamam ne mümkün derken bi çıığlık hemen sütümden sağdım ama yavrumun gözü şişti kan çanağı oldu anında gözyaşının içinde çapak akmaya başladı hemen doktorunu aradım korneayı çizmiş olabilir göz dok. muayene ettirin dedi.vakit kaybetmeden soluğu hastanede aldık muayenemizi olduk çok şükür sadece zedelemiş göz damlası aldık ertesi gün şişlik indi kanlanma bitti ama 2 gün aktı gözü kızımın.... allahtan tırnaklarını gün aşırı kesiyorum ne kadar da çabuk uzuyo yaramazların tırnakları....:sm_confused:
Çiçek&Böcük:)
Kayıtlı Üye
Geçtiğine çok sevindim canım..Söz konusu bebekler olunca hiç dayanmıyorum bir solukta okudum..Allahım beterinden saklasın görünmez kazalar bunlar..Çok şükürki birşey olmamış..Tekrar tekrar gelmiş geçmiş olsun..Allahım evladını sana bağışlasına.s.
gecmiş olsun çok üzüldüm
Allah daha kötü kazalardan korusun
bebişlerimizi bize bağışlasın
AY YERİM BEN ONLARI. ALLAH ONLARA ZARAR ZİYAN VERMESİN. GEÇMİŞ OLSUN. KIZLAR BU ARADA BENİM OLUŞUMUNDA ARA SIRA VGÖZÜ AKIYO YANDAN OLE ALIYO ANNEM DOKTORA GÖTÜREYİM DİYOR NE OLABİLİR Kİ SZİLERDEDE OLE OLAN VAR MI ARANIZDA