Kızımın gözleri dalıyor..

Melisey

aaaa (=
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
94
2
16
K.K.T.C.
Merhaba arkadaşlar,
bebeğimin 5 gün önce 5. ayı bitti..yaklaşık 2 aydır gözleri dalıyor kızımın.
Bu normal birşeymidir acaba? Sizin bebeklerinizde de oluyor mu?
:26:

Arkadasim gozlerinin nasil daldigi onemli epilepsi olabilir. bence doktora gotur kendimde bu hstalika ugrastigim icin laf olsun diye soylemiyorum

Umarim cidfi bisi degildir gecmis olsun

Emerken dalıyor mesela bi kaç sn ama bu sırada emmesi devam ediyor.Oyun oynarkende bir süre dalıyor ben elimi şıklattığımda düzeliyor.Umarım değildir en yakın zamanda götürücem doktoruna.
Sizede geçmiş olsun zor bi hastalık bu. :(

Canım öncelikle güle güle büyüt yavrunu. Allah dört gözden ayırmasın. Benim kızım 13 yaşında tecrübeli bir anne olarak yazmak istedim. Öncelikle mutlaka doktora götür çünkü hiçbirimiz asla ne olduğunu bilemeyiz. Ama yaşadığım için biliyorum o kadar hassas o kadar Onlar için endişe ediyoruz ki herşeyden nem kapıp en kötüsüne yoruyoruz. Öncelikle sakin ol her dalan bebek hastadır diye birşey olamaz. Güzel şeyler düşün herşey normaldir diye kendini sakinleştir. Ama tabii doktora götürmemezlik etme. Umarım sadece annelik kuruntusudur. Yıllar önce kızım 1.5 yaşında karnı ağrıyor doktora götürdüm karnı çok ağrıyor, bağırsaklarında problem var umarım kötü bişi değildir dedim. Doktor eh siz nerdeyse teşhisi koymuşsunuz bir de reçete yazın da ben de emekli olayım dedi. Tabii çok utandım hiç de birşey çıkmadı ama ben yataklara düşecektim neredeyse. Herşey çok güzel olsun hayatınızda. Sağlık ve sevgiyle kalın..:16:

Beyne giden oksijenle, kalp ve boyunla ilgili bir problemi yoksa gözle ilgili bir problemi olabilir. Geçmiş olsun bu arada.

Back