Çocuk Hastalıkları Kızımın goguslerı sıstı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

NPSL

ZEHRA ¬ EREN
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
653
18
298
42
- Yurtdışı
lutfen bılgısı olan varsa yazssın 18 aylık bı kızım var uc aydır goguslerı bellı sekılde sıstı bugun doktora goturdum ultrason ve kan tatlılı ıstedı cuma gunu yaptırcaz..

canım inşallah birşeysi yoktur bir kitapta okumuştum emen bebeklerde göğüste şişme yada süt gelmesi olabilirmiş onlarada hormmonlarımız geçiyor ya

etelyaa cok sagol cevap yazmıssın cok uzgunum...doktorla konustum sımdı yarın acıl yapılması gerekıyomus..sabah 9 da acıbadem hastanesınde bayıltcaklarmıs mr.ultrason ve kan tahlılımız var butun gun hastanede olcam...6 ay emdı bı daha da ıstemedı..

mr kemık olcumu hormon tetlerı..ultrason hepsının sonucu ıyı cıktı korkulacak bısey yokmus.troıd hastasıyım aldıgım ılaclardakı hormonlar karnımdayken ve emzırırken kızıma gecmıs...

gözün aydın çok geçmiş olsun annesi. allah çirkin ördekini sana bağışlasın. amiin

yanlış anlama bende bebeğimi çikin ördekim diye severim aklına başka bişiy gelmesin .

yanlış anlama bende bebeğimi çikin ördekim diye severim aklına başka bişiy gelmesin .

cok sagol cok sukur temız cıktı ama bende bıttım,,,bende kızımı cırkın dıye sevıyom yanlıs anlamadım,,allah bagaslasın senın cocugunuda,,hepsını korusun allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…