Kızımın geniz etini alacaklar bademcikleri traşlanacak fikirlerinize ihtiyacım var ??

yosuntuttum

Huzur
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.375
308
merhaba kızlar,
gayet sakinim sadece bu tecrübeyi yaşayan annişlerden fikir istiyorum ki bu dönemi en rahat tereyağından kıl çeker gibi nasıl geçirebilirim?

kızım 3 yaşında 2009 doğumlu sık sık öksürük,balgam,nefes alamama v.s. şikayetlerimiz oluyordu,öneri üzerine bir doktora götürdük direk geniz eti çok büyük bademcikleri boyut olarak kocaman falan dedi alınması lazım acil dedi,yok canııım dedik,nedense inanasımız gelmedi :KK17:
sonra ssk doktoruna götürdük araştırma hastanesinin,sonra acıbademe götürdük en sonunda ikna olduk hepsi %90 alınması şart dediler.10 ocak perşebe sabahı geniz etciğimiz alınacak,bademciklerimiz küçültülecek,zere korkum yok tek kafama takılan ameliyat sonrası neler yapmalıyım ki kızım rahat iyileşsin..
mesela ameliyat günü hastaneye pc de götürcem oynamayı çok seviyor,acısını unutur belki oynarken,2 takım pijama ev terliği v.s. v.s. ne götürücem,ne içebilir ne yiyebilir,ben biraz garantici bir anneyim herşeyi önden tedarik edenlerden yani :21: yaşayanlar bir yardımcı olun bu sıyırmış anneye ...:KK28:

şimdiden geçmiş olsun huricim ... arkadaşın çocuğu olmuştu bolbol dondurma yiyecek ipek hanım .zaten hastanede bir gece kalırsınız heralde ..inş. sorunsuz olur ki ufakken halletmek en iyisi o güne kadar üşütmesin grip olmasın dikkat edin ameliyattan sonrada hasta kişilerle pek bi araya getirmemek lazım sizde olamyın tabi arkadaşım ateşine bakıyordu arada ayaktaydı bizim kızımız ertesi güne kolay bi operasyon telaş yapma annesi inş. .benim bildiğim bunlar . şimdi bu konuda daha bilgili arkadaşlarda görür yorum yapar inş.

teşekkür ederim canım,aslında telşalımıyım,heyecanlımıyım ne olduğunu bende bilmiyorum kızıma güveniyorum bakalım o ağlamasın yeter :KK55:

1 ay önce yeğenim ameliyat oldu. hiçbir sorun yok hersey yolunda. sağlığına kavuştu. çok geçmiş olsun

[sıze=2]merhaba kızlar,
gayet sakinim sadece bu tecrübeyi yaşayan annişlerden fikir istiyorum ki bu dönemi en rahat tereyağından kıl çeker gibi nasıl geçirebilirim?

Kızım 3 yaşında 2009 doğumlu sık sık öksürük,balgam,nefes alamama v.s. şikayetlerimiz oluyordu,öneri üzerine bir doktora götürdük direk geniz eti çok büyük bademcikleri boyut olarak kocaman falan dedi alınması lazım acil dedi,yok canııım dedik,nedense inanasımız gelmedi :KK17:
Sonra ssk doktoruna götürdük araştırma hastanesinin,sonra acıbademe götürdük en sonunda ikna olduk hepsi %90 alınması şart dediler.10 ocak perşebe sabahı geniz etciğimiz alınacak,bademciklerimiz küçültülecek,zere korkum yok tek kafama takılan ameliyat sonrası neler yapmalıyım ki kızım rahat iyileşsin..
Mesela ameliyat günü hastaneye pc de götürcem oynamayı çok seviyor,acısını unutur belki oynarken,2 takım pijama ev terliği v.s. V.s. Ne götürücem,ne içebilir ne yiyebilir,ben biraz garantici bir anneyim herşeyi önden tedarik edenlerden yani :21: Yaşayanlar bir yardımcı olun bu sıyırmış anneye ...:KK28:
[/sıze]

merhaba.benim kızımda 2009 şubat doğumlu.anaokula başladığından beri sık sık hastalanıyor.geniz akıntısı çok diye kbb ye götürdük.rontgen çekip geniz eti büyümüş ameliyat olsa iyi olur dedi.çok korkuyorum:KK43:siz ne yaptınız nasıl geçti.??bilgi verebilir misiniz?

X