• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın eli yandi

nhana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2024
15
0
1
37
İyi günler kızımın masadan parmak uçları ve avuç içinde yanıkları var 2 derece dediler üç hafta oldu daha yaralar et beslemesi bir haftadır eli açık bırakıldı iz kalmasından çok korkuyorum yaraları hala kapanmadı çok korkuyorum yanmayan parmağında deri yukarıya doğru kalkmış şehirde yaşamıyorum ve eşim bizi doktora göndermiyor napicagimi sasirdim

İyi günler kızımın masadan parmak uçları ve avuç içinde yanıkları var 2 derece dediler üç hafta oldu daha yaralar et beslemesi bir haftadır eli açık bırakıldı iz kalmasından çok korkuyorum yaraları hala kapanmadı çok korkuyorum yanmayan parmağında deri yukarıya doğru kalkmış şehirde yaşamıyorum ve eşim bizi doktora göndermiyor napicagimi sasirdim
geçmiş olsun doktora giderseniz iyi olur iyileşmesi hızlanır hemde iz kalma ihtimali az olur. Siz evde silverdin sürebilirsiniz birkaç gün günde 3 kere düzenli kullanın düzelir inşallah biraz iyileştikten sonra eczaneden iz için krem alın bu arada kızınız kaç yaşında

Leke yanık kremleri var sürün lekesi geçer

geçmiş olsun doktora giderseniz iyi olur iyileşmesi hızlanır hemde iz kalma ihtimali az olur. Siz evde silverdin sürebilirsiniz birkaç gün günde 3 kere düzenli kullanın düzelir inşallah biraz iyileştikten sonra eczaneden iz için krem alın bu arada kızınız kaç yaşında
Kızım 12 yasinda plastik cerraha götürdüm izi kalıcak dedi

Eşiniz neden doktora göndermiyor?
Ve siz neden eşinizi dinliyorsunuz bu konuda?

Geçmiş olsun sarı kantaron yağı sürün izde kalmaz iyileştirir de

Kesinlikle kantaron yağı sürün. Ne kalıcı denilen izleri yok etti. Ama aktardan şişelenmiş değil de ev yapımı doğalını temin edin adana ya da mersin'den.

Eşiniz neden doktora göndermiyor?
Ve siz neden eşinizi dinliyorsunuz bu konuda?
Çünkü gidebilmem için üstümde miktar olması lazım ve bende yok benim ihmalim olduğu için çocukları elimden almakla tehditle ediyor ve oturduğum yerde büyük hastane ve doktorlar yok gideceğim yer iki saatlik gizli gitmeye kalksam anlar kendisi 12 de evde oluyor ailem bana destek değil bu durumda dahi yalnızım

Bir kere goturebildim eşime yalvardim sabahlara kadar ağladım artık intihar etmeye kalktım eline koz verdim sadece o zaman goturebildim kontrole gitmemiz lazım ama göndermiyor bizi

Uzakda olan aileniz mi?
Dinlenemeyin du adami. Goturun cocugunuzu kontrole.
Calismiyorsunuz da Allah bilir 😔

Gecmis olsun.

Allah oyle babanin da belasini versin. Sinirlerimi ziplatti.
Ayrimisiniz siz?

Uzakda olan aileniz mi?
Dinlenemeyin du adami. Goturun cocugunuzu kontrole.
Calismiyorsunuz da Allah bilir 😔
Malesef çalışmıyorum ailem başka şehirde oturuyor keşke dinlemem için elimde birseyler olsa ama yok çünkü evde para olsa kurusu kuruşuna yazar bilir

Benim kızımında ayağı yanmıştı iz kalabilir dedi doktor krem kullandık çok şükür iz kalmadı. Eczaneye gidebiliyormusunuz birde ağrısı oluyormu
Şuan ağrısı yok üç hafta oldu eczane var bana onerebilceginiz birşeyler var mı acaba yaşadığım bu durumdan dolayı rahatsızlık veriyorsam affedin kimsem yok evime fazla insan alamıyorum çünkü yasak o da

Ben intihar etmeyi düşündüm sonra çocuklarıma dönüp baktim ve onlara kıyamadım birgün beşinci katın catisina çıkmayı düşündüm o kadar kesinlestirmistim ki

Şuan ağrısı yok üç hafta oldu eczane var bana onerebilceginiz birşeyler var mı acaba yaşadığım bu durumdan dolayı rahatsızlık veriyorsam affedin kimsem yok evime fazla insan alamıyorum çünkü yasak o da
Silverdin sürün
Boşanın

Ben intihar etmeyi düşündüm sonra çocuklarıma dönüp baktim ve onlara kıyamadım birgün beşinci katın catisina çıkmayı düşündüm o kadar kesinlestirmistim ki
İntihar edeceğinize kadın sığınma evine gidin
İntihar edince babasının doktora götürmediği çocuk ne olacak

Eczaneden silverdin ve contractubex alın silverdini günde üç kere sürün 1 hafta kullanın diğer kremi yatmadan 2 saat önce iyice yedirerek sürün elini bir yere sürmeden beklesin uyuduğunda eline çorap veya eldiven sarın 10 gün kullanın iyileşir iz kalmaz inşallah çocuk o daha cildi çabuk yeniler kendini. İntihar fikrinide lütfen aklınızdan çıkarın hayatınız belliki zor ama çocuklarınız için güçlü olun Allah yardımcınız olsun
.

Eczaneden silverdin ve contractubex alın silverdini günde üç kere sürün 1 hafta kullanın diğer kremi yatmadan 2 saat önce iyice yedirerek sürün elini bir yere sürmeden beklesin uyuduğunda eline çorap veya eldiven sarın 10 gün kullanın iyileşir iz kalmaz inşallah çocuk o daha cildi çabuk yeniler kendini. İntihar fikrinide lütfen aklınızdan çıkarın hayatınız belliki zor ama çocuklarınız için güçlü olun Allah yardımcınız olsun
.
Contractubex pahalı bir krem, evde parası olmadan alabilir mi acaba🙄 benimde aklıma onu yazmak geldi iz için

Back