Çocuk Hastalıkları kızımın ek gıda yememe inadı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

deniz...

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2007
315
2
118
41
İstanbul
iyi günler benim 10.ayını doldurmuş kızım ek gıda hiç istemiyo ne yapıcamı şaşırmış durumdayım kaşık hiç istemiyo dr meme vermememi söyledi emdiği için yemek yemediğini gerekirse memeyi bırakıcamızı söyledi.Birkaç gün ver me yda yemek yesin ondan sonra ver dedi kızım bugün saat 3 anca pirinç çorbası içirebildim meme diye ağlıyo dr tekrara aradım beni bi profüsör e yönlendirdi onunda muayne 260 milyon ilk seansı diğer seanslarıda 200 milyonmuş 1 kaç seans olsa neyse nezamana kadar süreceğide bilmiyomuyoruz napıcamı şaşırdım iştah açıcı bi surup yada bana önerebilceğiniz başka bişey varmı.Yavrum o ağlıyo bende ağlıyorum sinirlerim çok bozuldu zorlamakta isteiyorum şimdiden teşekkürlerbuarada kızım 8160 dr 71 cm boyu var

Evet halen erdem beye gidiyorum bu gidişle değiştircem kilo alımı düşük gerçi çok hareketli ama yürüyo nerdeyse bugün vitamin c aldım bakalım fayda etcekmi önceden kaşığı gördümmü açardı azını yavrum senin dr nerde diyorum başka bi dr daha göstersemmi:uhm:bu arada senin kız nasıl sen nler yapıyosun

vitamin c aldım inşallah iştahı açılır dr beni bi iştahsızlık uzmanına gönderdi valla çok pahalı birazda sinirlendim açıkcası anlaşmalımıdır nedir oh ne güzel tatil yapmışınız bi bu sene pek tatil yapamadık geçen haftasonu istanbul içi bi yere çıktık okadar kalabalıkta bile okadar oyun yapan insanın yanında bile açmadı azını havuza bayıldı bizimki sudan çıkmak istemiyo bu sabah kahvaltı yaptı birz istekli biraz biraz kas kuvveti saol inş düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…