Çocuk Hastalıkları kızımın durumu beni çok üzüyor bilgisi olan yada yaşayan varsa neolur yardım edin !!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

motive78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
50
0
kızlar son bir aydır çok üzgünüm.2.5 yaşındaki kızımın düşmesi sonucunda kaval kemiğinin ayak bileğine yakın bir yerde çatlama olmuş.doktor röntgenden sonra alçıya almamız lazım ddi.aldılar alçıya 25 gün alçıda kaldı ve üç gün önce alçısı alındı kemiği kaynamış ama bileğini yürürken kırmadan basıyor yere ve doğal olarak aksıyor yürürken.çok üzülüyorum doktor geçici bir durum diyor ama ben kendimi teskin edemiyorum.ayrıca bileğindeki kaslar çok sertleşmiş gece uykudayken normal ama gündüz taş gibi.

benzer durumu yaşan yada bilgisi olan varsa Allah rızası için paylaşsın lütfen!!!!!!

geçmiş olsun canım bence korktuğu için tam basamıyodur zamanla geçer inşallah içini ferah tut yakında bıcır bıcır koşar cimcime

çok geçmiş olsun canım uzn zamandır üzerine basmadığı için kasları biraz zayıflamış olabilir biraz elinle masaj filan yap hareket ettir bileğini kasları güç kazansın korkudanda olabilir acil şifalar....

Canım çok geçmiş olsun.Doktor geçici bir durum demiş çok şükür daha kötüsüyle sonuçlanmadan atlatmış miniğin.Çocuklar bu tür şeyleri daha çabuk atlatıyorlar genelde zamanla düzelir bence.Farklı bir durum olsaydı zaten doktorunuz bilgilendirirdi bu konuda.Kolay değil 25 gün alçıda kalmış acıyacağını sanıyordur bu nedenle korkarak basıyordur.Bir süre sonra düzelir Allahın izniyle...

bol kemik suyu içir ve kuru erik yedir canım kemikler çabuk iyileşir.dr geçici demişse güvenmelisin zaten.

Psikolojik olarak etkilenmiştir ve o yüzden basmıyordur. Zamanla düzelir. Birlikte oyunla egzersiz yapabilirsiniz. Örneğin ayağa kalkıp ayağımızı önce önce sonra Bileklerimizi sağa sola sallayayım gibi şarkılar uydurabilirsiniz.
Geçmiş olsun.

canım endişe etme iki ayağıda kırılmış biri olarak kesinlikle psikolojik diyorum :) ama egzersizleri ihmal etme geçmiş olsun

X