- 30 Haziran 2013
- 21.182
- 16.782
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz evvel telde görüştüm eşime anlattım sıkıntı yaptığımı bana boğazda bi akiam yemeği yeriz sen ben kızımız ona ufak bi 1 yas pastası yaptırırız resimle ölümsüzşetiririz sizin ve bizim ailelerimize giderken pasta alırız ufak onlarlada bi fotosu olur 2 aileninde ilk torunu onlarda arzu eder ayarttıgımız yerin tarihini deiğiştiririz 2 hafta sonraya alır arkadaslarımız la ufak bi mangal yaparız bizim içinde farklılık olur kızımızda diğer bebeklerle dısarda biraz vakit gecirir dedi
:) niye sorun ediyorsun diyede söylendi
Oh :)
eşinin çözümü iyi olmuş aman o mangal partisinden kvnin haberi olmasın
Emri vaki yapmaya bayılır el öpmesine bütün sülaleyi gezmedim diye benden habersiz gitmediğim tüm ailesindeki insanları aramış sizi eve yemeğe cağırıyo diye davet etti. Benide gece 11 de aradı yarın geliyorum diye bi geldi 20 kişi
Ama neden sessiz kalıyorsunuz. Benim kayınvalideme en başından söyledim emrivakilerden nefret ederim diye. Benden habersiz evime misafir davet edecek öyle mi? Fena yaparım. Kızınızın en güzel zamanları bir saçmalık yüzünden iptal etmeyin. Düğün yapmıyoruz anne dersiniz. Gelmeyecese de keyfi bilir. Lütfen iptal etmeyin
Kızımın ilk Yaş Günü'nde kayınvalideme anne çağırmak istediğin birileri varsa arayıp çağırayım dedim. O da şunu şunu çağıralım dedi tamam dedim Aradım çağırdım.
Parti günü kapıyı bir açtım Karşımda eşimin Amca'sı ve yengesi duruyor. Ben de salak gibi aa bu ne güzel sürpriz, denk geldi doğum Gününe de gelmiş oldunuz diye seviniyorum. Ikisini de çok severim bu arada.
Içeri geçince kayınvalidem ben Aradım çağırdım dedi. Ya aradın çağırdın bari bana söylede adama saçmalamayayım. Adamcağız demiştir Kızın haberi bile yok doğum Gününe Geleceğimizden. Hala üzülürüm o hallerime. Insanlar da afalladı haberim olmadığını anlayınca.
Geçen yıl da yaptı aynı şeyi. Aksama misafirim gelecek saç baş darmadağın temizlik yapıyorum, çamaşır sulu eşpfmanlarla falan kapı bi çaldı kardeşiyle yeğenini getirmiş. Bende keşke arasaydın anlamında bi işaret Yaptım. Aman Allah'ım bu Büyüdü Büyüdü olay oldu resmen. Ama aldım karşıma konuştum anladı sonradan beni.Demekki türünün son örnekleri değiller ben hep benim kv min hep şahsına münazır olduğunu düşünürdüm peki bi cözüm bulabildinmi yoksa halla yapmaya dvm ediyormu
Arkadaşlar kızım bu ayın 24 ünde 1. Yaşına giriyor eşimle beraber bahceli ufak bi restorantta 3 masalık yer ayırttık. Ailelerimizi Eşimin ve benim arkadaslarımızı eşleriyle cağırmak için özelliklede bebekli arkadaşlarımızı cağırmayı düşünüyorduk. Dün annemlere ve kayınvalidemlere haber verelim istedim. Kayınvalideme yer ayırttık sizleride bekliyoruz dememle başladı teyzenleride cağır , halanlarıda cağır amcanları unutma ayıp babaanne anneanne derken 40 kişi söyledi buarada teyze hala babaanne anneanne dediğim hep eşimin ailesi zaten kızımın amcası dayısı halaları buluncak. Bende biz ufak bişe düşünüyoruz anne kızımın 1 yaşına ait fotosu olsun diye sence gerek varmı bu kalabalığa ben düşünmüyorum dememle başladı eğer doğum günü yapılcaksa cağırman lazım ayıp olur hadi iyi akşamlar dedi kapattı.
Buarada kızımın diş buğdayınıda yapamadım komuşularına kadar davet edicek diye. Yanlış anlamayın normal zamanda gelsinler yiyelim içelim hizmetlerini asla eksik etmem doğuluyuz bizde misafir eksik olmaz ama istiyorumki o özel anlarda kızımla ilgilenim beraber tadını cıkaralım. Misafirlerle gelenlerle uğraşınca hiçbişe anlamadan geciyor. Mevlütte tek bi kare resmimiz bile yok evi hınca hınc doldurdu akşam oldu resim cekmediğimiz aklıma geldi tamam geniş aile bunu bilerek evlendim keza bizimde ailemiz geniş lakin iptal etmeyi düşünüyorum akşam eşimle konuşup.
Siz ne düşünüyorsunuz benmi fazla takılıyorum
Geçen yıl da yaptı aynı şeyi. Aksama misafirim gelecek saç baş darmadağın temizlik yapıyorum, çamaşır sulu eşpfmanlarla falan kapı bi çaldı kardeşiyle yeğenini getirmiş. Bende keşke arasaydın anlamında bi işaret Yaptım. Aman Allah'ım bu Büyüdü Büyüdü olay oldu resmen. Ama aldım karşıma konuştum anladı sonradan beni.
Kötü bir kadın değil kayınvalidem ama bazı şeyleri düşünemiyor işte. Eşimde Sağolsun Yanımda durdu bu mevzuda. Haklıydım çünkü.
Sülalecek Çat kapı gitmeye bayılırlar. Ben söyleye söyleye artık biraz alıştırdım. Eşimin halasına gidilecek mesela haber vermiyorlar. Ya bakalım insanlar müsait mi? Evde mi? Donla geziyor belki evde. Sinir olurum böyle şeylere. Benim zorumla arar kayınvalidem.
Senin eşin de doğuluydu sanırım. Aslında öyle yetişmişler onları da kınamıyorum. Pat diye gidip Gelmişler hep. Ilk evlendiğimde kayınvalidemle oturdum ben Çat kapı gelen gidenin haddi Hesabı yoktu.Banada yapılır aynı kayınpederimi aramış git al bize getir diye adamcağız gelmiş aradı kızım aşağıdayım şok duştan yeni cıkmışım kızım uyuyo anlamadım baba dedim.
Annen seni bekliyo git al dedi bende aşağıdayım dedi.
Haberim yok baba buyur yukarı dedim
Ben aslında konuşurum herşeyi kırmadan üzmeden niye böyle yapıyorsun derim hop konu değişir asla oturulup rahatsız olduğun şeyi konuşamazsın o istediği şeylere cvp verir eve gelip düşünürsün ee ben konuştum sıkıntımı anlattımda ne oldu diye hiçbişe konuyu öyle güzel cevirirki anlıyamazsın