Kızımın doğum günü

Sen benim eltim olabilir misin,benim kayınvalideyi anlatmışsın da
Yandın bacım sen Allah yardımcımız olsun

Waowwww

Allah sabir versin zor bir durum. Sizi anliyorum emri vaki yapinca gelmesinler istemiyorum diyemiyorsunuz mecburen susuyorsunuz. Maddi durumumuz o kadar insani agirlayacak kadar yeterli degil deseniz bilmiyorum faydasi olur mu. Sonucta disarida duzenlenen bir kutlama bu. Esim karismaz demissiniz ama bence esinize soyleyin o soylesin anne o kadar insanin masrafi cok gelir bize diye. Sen cok istiyorsan sizin evde bir kutlama yapariz oraya gelirler diyip topu kayinvalidenize atin.

haklısınız..açık alanda düğün deilki bu doluşsun bütün akrabalar..doğum günü adı altında aile yemeği...eşin konuşsun kayınvalidenle..

Malesef canım maddi yönden problemimiz yok. Güler böyle bişe dersek eşimden ve benden bu yüzden dahada beklentileri fazla

Sen benim eltim olabilir misin,benim kayınvalideyi anlatmışsın da
Yandın bacım sen Allah yardımcımız olsun

Kaynım henuz bekar :) keske eltim olsaydı yarıya bölünürdük belki

Kaynım henuz bekar :) keske eltim olsaydı yarıya bölünürdük belki
Benim eltim var ama öyle tahmin ettiğin gibi yarıya bölünme durumu yok.Aynı işkenceyi ikimiz de çekiyoruz.Aslında benim bir avantajım uzak oturuyor olmam,yine de özel zamanlarda bize çağırırsam senin anlattığın şekilde oluyor. Eşimin babası hayatta değil,beni istemeye gelirlerken bile 85 metrekarelik evde 50 kişiydik.Onu çağırırsak o kırılır,bunu çağırırsak şu darılır...Hep aynı şeyler

işiniz zor Allah yardım etsin
ama bunu bi şekilde aşmalısınız
ona da bu doğum gününüzden başlayın bence

ayıp olsun bir kez de onlara ayıp olsun yani ne var ayıp olacak diye zaten herşeyimiz kursağımızda kalıyor ben az kişi istiyorun fazlasına gerek yok biz öyle düşündük de kestir at ona ne yani

İstemeyi karıştırmım annemle tanışmaya gelcek önden eve davet ettik kız kardeşimle gelcez dedi bende anneme söyledim kimseyi cagırmadı annem. Aşağı indim karşılamaya 5 asansör insanla geldi sorsan duyup geldiler diyor davet etmemiş allahdan annem gerekli herşeyi fazlasıyla yapmaya alışık bi insan amacı mahcup etmekmi diye düşünüyordum nişanlıylen ama baktımki karakteri bu hep böyle onu cagırırm iftara bi bakarım muhhakkak yanında bi ailede katarak gelir bide yanlarnda der ay amcam gelmesse gelmeyin diye ısrar etti gelinim der bön bön kalırım

Böyle kayınvalideyi hiç bir aktiviteye çağırmamak lazım :)))))

Bence eşinizle konuşun o kadar kişi hem şatafat, hem yaşlılar anlamaz hem de masraf yazık günah.. Anneanne, babaanne, teyze, hala tamam ama daha ötesi kalabalık. Biz kendi içimizde ufak bir şey düşündük deyin ve geçin..

Yaşlıları şatafattanmı anlamaz keske imkan olsada resimlerini cekip paylaşsam gecen gün iftar verdik herkes burda eşimin babaannesini görsen kadına günah öldü ölcek niye gezdiriyorlar dersin geldi kulağıma niye şık bi elbise giymedin dedi ne var üstümde dedim olsun şıkır şıkır ol niye bluz giyindin bu ne dedi moralimi sıfır etti bıraktı demiyorlar 1 yaşında yeni yürümeye calışan kızıyla hazırlık gördü davet etti allah rszı olsun yok. üstüne bide niye elbise giymedin

En iyi karar bence yapmamak

Bence yapın ama hiç kimseye haber vermeden evde, sadece siz, eşiniz ve kızınız. Bir de selfie çubuğu alın kendinize, bol bol resim çekin.
Ya da programlanabilen fotoğraf makinesi, tripodlu olanlardan.

Kızlar bizimkini tanımıyorsunuz cagırmadım diye oda gelmez üstüne bide arar herkesi eve davet eder bide evde kutlama yaptırır. Bayılıyo benim evimde misafir olmasına
Gelmezse gelmesin
Misafir davet edecekse de kendi evine davet etsin senin evine cagiramaz kimseyi acik acik soyle kutlama yemegini bu sekilde organize ettik sen ayri kutlama istiyorsan bu saydigin insanlarla senin evde yapariz o zaman kvcigim ben musait degilim de

Yani bu durumda evet. Eşiniz, çocuğunuz, siz, bir iki çocuklu yakın arkadaş bir akşam yemeğe gider orda bir pasta kesersiniz olmadı..

bakkal mahmut abiyi de çağırın oldu olucak. bu kadar abartıya gerek yok bence.

ben olsam doğum gününü iptal etmem kayınvalideyi iptal ederim kökten çözüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…