kızımın doğum günü partisi

Benim hic hosuma gitmedi, umarim kiziniz begenir.
Ornek fotograflara bakinca hep bi hastane ortami hastalik cagristiriyor.
Insanin istahi kapaniyor.

[, post: 39299110, member: 640746"]Çocuklar cok küçükse iceceklern ilaç sisesinde sunulması biraz sakıncalı olabilir diye düşünüyorum[/QUOTE]

Evet haklısınız

Bir çizgi film karakteri olsaydı işin daha kolaydı ama doktorluk olunca fikir kısıtlı oluyor.

Çocuklar cok küçükse iceceklern ilaç sisesinde sunulması biraz sakıncalı olabilir diye düşünüyorum

Benim de aklıma gelen buydu. Çocuklar mesajı farklı algılıyorlar.

Ama içecekler serum şisesi gibi gösterilebilir.

Fotoğraf çekimi için çerçeve hazırlayabilirsiniz. Hatta cocugnuzn ortalama boyu kadar olabilir boydan çerçeve olur gelen arkadslarida cekinir tek tek mutlu olurlar belki.

aynen ya Google da bulamadım çok saol öneri için

hepinize fikir ve yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim ben hazırlıklarımı yaptım fikir almak isteyen başka doğum günleri ve kutlamalar için yardımcı olurum hepiniz saolun

canım bu tarz butik pastaları bende birkaç kez yaptırdım .... da hem fiyatlar çok uygundu hemde sitelerinde olmayan bir pastayı bile yapabiliyorlar mutlaka siteyi ziyaret et şimdilik sana pasta konusunda yardımcı olabilirim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…