- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
Çocuklar cok küçükse iceceklern ilaç sisesinde sunulması biraz sakıncalı olabilir diye düşünüyorum
Eh, pasta vs konsepte uygun, bence dekorun %80nini zaten yapmissiniz.
Balon asabilirsiniz, bir de aptalca br fikir ama ameliyat eldiveni alip, balon diye sisirebilirsiniz.
çok teşekkür ederimKendiniz de hemşire kılığına girebilirsiniz. İçecekleri ilaç şişesinde sunabilirsiniz. Enjektörlerin içine de büyük olanları tabi renkli şeyler koyup süsleyebilirsiniz. İplere ilaç kutusu hap falan asabilirsiniz.
aynen ya Google da bulamadım çok saol öneri içinPinterest'e doctor theme party medical party vs. Yazıp aratın birsürü öneri çıkıyor. Eğer zaten baktıysanız, ülke seçeneğini değiştirip aramayı deneyin. Türkiye'de temalı parti olayı yeni yeni yaygınlaştığı için çok birşey çıkmayabiliyor
çok saol ben böle şeyleri seviyorum ilerde bu işi yapmak i,stiyorum bulunduğum şehirde pek böle şeyler yok doğum günü yıl dönümü baby shower lohusa hazırlıkları yapmak istiyorum inşallah çok param olursaÇok şanslı bir kız :)
3 yaşındaçocuğunuz kaç yaşında
yorumun ve fikrin için saolEh, pasta vs konsepte uygun, bence dekorun %80nini zaten yapmissiniz.
Balon asabilirsiniz, bir de aptalca br fikir ama ameliyat eldiveni alip, balon diye sisirebilirsiniz.
kızlar öncelikle herkese merhaba benim sorunum şu kızıma doğum günü hazırlıcam ancak hiç vaktim yok konsepiti doktor kızım ilk konuşmaya başladığından beri doktor olcam der sürekli bu sebeple bende onun doktor olduğu bir parti hazırlıcam ama yarına ve sadece bir günüm var gerekli bir çok şeyi hazıradım pasta kostüm vs fakat başka aklıma bir şey gelmiyor lütfen sizlerden yardım istiyorum aklınıza gelen ufak detaylar kızımı çok mutlu edebilir.hadi yardıma varmışınız?????????
canım bu tarz butik pastaları bende birkaç kez yaptırdım .... da hem fiyatlar çok uygundu hemde sitelerinde olmayan bir pastayı bile yapabiliyorlar mutlaka siteyi ziyaret et şimdilik sana pasta konusunda yardımcı olabilirim..kızlar öncelikle herkese merhaba benim sorunum şu kızıma doğum günü hazırlıcam ancak hiç vaktim yok konsepiti doktor kızım ilk konuşmaya başladığından beri doktor olcam der sürekli bu sebeple bende onun doktor olduğu bir parti hazırlıcam ama yarına ve sadece bir günüm var gerekli bir çok şeyi hazıradım pasta kostüm vs fakat başka aklıma bir şey gelmiyor lütfen sizlerden yardım istiyorum aklınıza gelen ufak detaylar kızımı çok mutlu edebilir.hadi yardıma varmışınız?????????