kızımın doğum günü için babasının yaptığı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsanlar mutlu olmadıkları evlilikleri çocukları için bile olsa neden surdursun ki... O hatayı ben yapmıştım ilk seferinde. Yok ya ben daha ölmedim . Neden çocuğum ilerde mutsuzlugumu yüzüme vursun? Çocuk evlilikte pranga değildir. Medeni olan insanlar, çocukları konusunda sağlıklı bir iletişim şekliyle ayrı yollarda hayatına bakar. Olmuyorsa olmuyordur. Çocuklarımı çok seviyorum. Onlar için elimden gelen herşeyi yapar desteklerim ama kendimi de seviyorum . Ben birinin eşi , birinin annesi olarak dünyaya gelmedim.

Pandalı uye benim.
1.Dun ve bugun olmak üzere aksam yemegini babasiyla yiyecek. Yarin benimle. Babasi 1 gun arayla alir. Bugun de sabah aldi, aksam kendisi birakacak.
2.paylasimi tabiiki var. 2 hafta once ucumuz beraber hayvanat bahcesine gittik. Bu haftasonu cumartesi gunu ben kizimi gezmeye goturdum, dunde babasi parka goturmus.
3.kizima istedigi herseyi aliyorum cunku benim kazandigim parada onunda hakki var.

Benim bosanmam ve cocukla iliskilerimiz burdaki konulardan bambaska boyutta. Kizimin pedagojik olarak sorunu yok ve mutlu

hanımefendi ben bunu 2 buçuk yaşındaki bir çocuk yaptı demedim biz ayrıldığımızdaçocuğum 2 buçuk yaşındaydı. aradan geçen süreyi sşz hesapladınız mı? 2 buçuk yaşındayken benim kızım gayet güzel konuşuyordu. babasının kız arkadaşından da bahediyordu hatta onun yanında kız arkadaşına vurduğunu bile anlattı.
3 yaş bir çocuk gayet bunları anlatabilir durumda. bu kadınla ilişkisi zaten uzun zamandır var biz ayrıldığımızdan beri 4 sene geçti resmi ayrılık 3,5 sene oldu. e bu süreçte 1 sene sonra kız arkadaşından ayrıldı kızım 4 yaşındayken çeşit çeşit kadınlarla tanıştırdı bunu da anlattı. benim kızım çok konuşan herşeyi de anlatan bir çocuk. her şeye kulp bulup yok o yaşta bir çocuk anlatmaz yok siz stalklıyorsunuz. neyini stalklicam?

Burda zorla erkek savundurtuyolar bana imdaaaat

paylaş ne olacak tam olarak? ne yazdım anlamadım burada paylaş lütfen. buradan yazdığım şeyi ordan da yazdım. olayı nasıl buralara getirip sanki farklı birşey söylemişim gibi yansıtıyorsunuz siz iyi misiniz? ne yazmışım msjda cevap vermediniz size adres vericem cevap verriseniz ama siz msjı görüp oralı olmayıp buradan saydırmaya devam ediyorsunuz ve sanki bundan farksız birşey söylemişim gibi göstermeye çalışıyorsunuz. ne yazdım mesajda da burada paylaşırım diye tehtit ediyorsynyz ben paylaşırım sorun yok

adam nafaka ödemiyor dedikçe hala ödüyor diye diretip sanki ne yaşadığımı biliyormuş gibi burada ahkam kesilmesi çok garip tedavi olmalısınız.
önce milleti delirt sonra tedavi ol diyorsun

Katip adam zaten berbat biri, adamın doğru dürüst biri olmadığı defalarca aldatması, şiddet uygulamasından belli, ki adam diyorsam lafın gelişi.
Düzgün karakterli biri olsaydı karısıyla çocuğu biraz nefes almak için anne evine gidince bunu fırsat bilip sudan bir sebeple kavga çıkarmaz, akabinde kayınvalidesine boşanıyoruz demezdi, karısını anne evine bırakırken özlemeyeceğim demiş, jameya özlemeyeceğim lafını eşinin ne kadar abuk şakalar yaptığını da bildiğinden saçma sapan bir şaka sanmış, adam daha jameyayla çocuğunu bırakırken terk etmek için bırakmış zaten, belli ki boşanmayı planlamış ama nasıl ve ne zaman yapacağı konusunda bir netlik yokmuş, muhtemelen boşanma sorumluluğunu jameyaya yıkmak istiyordu bir bahane yaratması gerekiyordu, zannımca jameyayı aldatmaya da devam ediyordu, bazı erkeklere aldatırken karılarına karşı tabir yerindeyse ölüm iyiliği gelir, kavga etmezler iyi davranırlar, eski eş jameyaya hiç beklemediği bir anda darbe vurmuş, adam bu kadar yaramaz umursamaz birisi, düşün ki çocuğunu da kayınvalide evinde bırakıyor ve özlemeyeceğim dediğinde evladını 1 an bile düşünmüyor, özlemeyecekleri arasında evladı da var oysa.

O yüzden diyorum ben böyle bir adamı boşandıktan sonra sırtımdan atarım, beni geçtim evladımı umursamıyor yahu, bilmem kaç ayda bir görürse görüyor, doğum günlerine çağırsam da gelmiyor, laf olsun beri gelsin diye hesabıma çocuğa hediye alırsın diye para atıyor, paran da batsın babalığın da derim.

Çocuğumun böyle babası olacağına hiç olmasın.

Kadınlar çekmesin tabii, niye çekiyorlar ki? Çocukları için mi? Böyle erkekler bırakın koca olmayı, baba olmayı beceremiyorlar ki niye kadınlar çocuklar için deyip katlanıyor, çocuklar kendisinden başka kimseyi düşünmeyen babayla daha da mutsuz oluyor halbuki, jameyanın evladı babasıyla mutlu mu? Çocuk babasına gitmek bile istemiyor.

Zehirlenmek çok doğru bir tabir olmuş, böyle bir adamın kendisi gününü gün ederken beni de çocuğumu da zehirlemesini istemem, ömür dediğin geçip gidiyor çünkü bak kaç yaşına gelmiş? Evlenme boşanma vs derken nereden baksanız 10-12 yıllık bir dönemi katletmiş birinin beni hala zehirlemesini istemem, kafasına taş düşmüş de bundan sonra çocuğumla ilgileneyim diyen birine dönüşmüşse çocuğun okulu belli, yaşadığı yer belli çocuğunu bir şekilde görür onunla irtibat kurar, akıllı saat alır sadece çocuğuyla görüşür vs vs, ben muhatap olmamak için gerekirse numaramı bile değiştiririm şahsen.

Evet, aynen öyle oluyor. Konuda hakim odasında boşanan arkadaşımdan bahsettim, defalarca aldatıldı kavga gürültü derken bir şekilde sürekli affetti eşini, her şey yoluna girdi zannettiği anda en büyük hatalardan birini yapıp 2.çocuğuna hamile kaldı, eşi erkek çocuk takıntılıydı erkek çocuğu olursa eve daha da bağlanır kafasına girdi benim saftirik arkadaşım, Allah ömür versin sağlıklı bir kızı daha oldu derkeeen bir yaz tatilinde annesinin evine gelip ailesiyle hasret giderirken eşi yaptı yapacağını.

Kadınlar aldatılmayı ve şiddeti affetmesin, adamlar adam olsa aldatmaz ve karısına el kaldırmaz zaten, aldatıp el kaldıran adamdan da koca olmaz, olsa olsa böyle öfke ve pişmanlık sebebi olur, onlar nasıl hayatlarına devam ediyorsa kadınlar da böyle adamları sırtlarından atıp hayata öyle devam etmeli.

tam olarak böyle oldu evet. evliliğim sürecinde çok fazla affedici oldum, eskort olaylarını çok yakaladım her defasında kendini affettşrmek için çabaladı bende malesef çok fazla affedici bir insan olduğum için ki hala ara ara bunu yaşıyorum. mesela bir süreç çok kötü davranıyor bir süre oluyor inanılmaz iyi davranıp ben söylediklerini yaptıklarını görmezden geliyorum. şiddet olaylarını da affettim her defasında.çümnkü pişman olup ağlıyordu ve af diliyordu. bende affediyordum. bunları affettiğim için kendime kızıyorum elbette. son ayrılığımızda bir tartışmamız olmamıştı ben annemdeyken tatil için geldiğimde elemanımızdan şüphelenip boşanmak istediğimi söyledim ve iş bulup çocuğumu kreşe yazdırdım. o şekilde boşanma davası vs açtım. barışmak istedi ama ben istemedim kabul etmedim ama içimdeki öfke de elbette geçmedi çünkü çok fazla haksızlık yapıldı. durum bu şekilde çok anlatmadım konuyu çünkü ben herşeyi unutmak istedim yaşadıklarımı vs dillendirmedim. he neden şimdi dillendiriyorsun diye sorucak olursanız öfkemi diri tutuyor yaptıkları geçmişimi sorgulatıyor tekrar tekrar. gelip barışmak da istedi benim derdim asla barışmak değil benim durumum farklı. çocuğuma yaptıklarını da görmezden gelemiyorum. daha geçen yaz gözümün önünde cehennemin dibine kadar yolun var demişliği var çocuğa. bunlar benim öfkemi diri tutuyor malesef. bu kadar kötü bir insan olabileceğine inanasım gelmiyor inanamıyorum. destek alıyorum Mune. ama ona olan öfkem ve sinirim geçmiyor. geçiyor, sonra benim sinirimi hoplatacak yine birşey yapıyor yine eski yaşadıklarımı hatırlıyorum yaptığı haksızlıkları hatırlıyorum. adama brşey olmuyor olan yine bana ve çocuğuma oluyor o sebeple kinleniyorum.

Tehtit mi ediyorum?
Sen uçmuşsun ya. Senle başa çıkılmaz cidden. Manipülasyon yeteneğin inanılmaz. Ben pes ediyorum. Kalan arkadaşlara sabır diliyorum

boşanma kararını ben aldım o değil.
he aldattı o süreçte o başka bir olay.
son bir sene kavgamız olmadı nedeni de ben kendi halimde çocuğumla zaman geçiriyordum ve onunla çok fazla muhattap olmuyordum ben boşanmayı çoktan aklıma koymuştum zaten.
boşanmaktan vazgeçirmek için geldi ama barışmak istemedim.
evet anneme biz boşanmaya karar verdik demişti. ben ona boşanıcam senden dediğimde annemi arayıp biz boşanıcaz demişti e hayatında da yeni bir kadın vardı. ben kadındaş şüphelenip böyle bir karar aldım. çok uzun zamandır isteyip de yapamadığım birşeydi adam narsist çünkü manipulasyon baskı psikolojik baskı herşey vardı.

Tehtit mi ediyorum?
Sen uçmuşsun ya. Senle başa çıkılmaz cidden. Manipülasyon yeteneğin inanılmaz. Ben pes ediyorum. Kalan arkadaşlara sabır diliyorum
yahu sen demedin mı buraya paylaştırtma mesajını diye? e paylaşsan ne olacak farklı birşey mı yazdım diye soruyorum? ne manipulasyonu?

Tamam sen boşadın adamı.
Davayı şiddetten açmamışın
İhanetten açmamışsın
Nafaka dışında tazminat almışsın neyin nesiydi bu tazminat Jameya ?

Jameya ve tekrar soruyorum.bu adam tam olarak nasıl uğraşıyor seninle?

boşanmakta direten bendim evet bir öfkeyle başladı bu mesele ama ben boşanmayı çok istedim. hatta boşanırken oturup kahvaltı yaptık ve keyfim çok yerinde diye kavga çıkarmıştı.
evet tuhaf bitti o kadar şeye katlandım katlanmasaydım keşke, yaptığım fedakarlıklarıma kızıyorum hala.
içimde hala bir uktedir keşke ilk sorunda boşansaydım çocuk yokken. ama o benim sinirimi diri tutuyor. ben sakinleşiyorum hop başka birşey yapıp beni çıldırtıyor. sonra birşey yapmamış gibi davranıp gayet arkadaşmış gibi konuşup sonra bana gelip tekrar evlenicez seninle diyor ben tersliyorum gidip eski sevgilisiyle barışıyor. barıştığı dönemde bana düşman gibi davranıyor,ben birşey yapmadığım halde ortada bir çekişme varmış gibi davranıyor. garip garip şeyler.

Tamam sen boşadın adamı.
Davayı şiddetten açmamışın
İhanetten açmamışsın
Nafaka dışında tazminat almışsın neyin nesiydi bu tazminat Jameya ?
nasıl neyin tazminatı ban arsızı? 35 k aldım ben neyin tazmitanı ne demek? malını mülkünü paylaştırmadım çocuğumla bir düzen kurmak için aldım tazminatı.

Jameya ve tekrar soruyorum.bu adam tam olarak nasıl uğraşıyor seninle?
bunu ben sana anlatamıyorum. nedeni de şu adam uğraşıyormuş gibi yapmıyor. bak birgün hayatında kimse yokken geliyor benimle güzel güzel iki ebeveyn gibi konuşuyor iki gün sonra sen benim canım ciğerimsin seninle tekrar evlenicez diyor, ben istemediğimi belirtiyorum gidiyor eski sevgilisiyle barışıp onla barıştığı zaman bana düşman gibi davranıyor, benim kötü olmam için nafakayı kesiyor. Allah ayağına taş değdirmiyor senin birgün taş değecek ayağına görücem ben seni geliceksin barışmak isteyeceksin diyor. gibi şeyler. şimdi de ben onun peşinden koşuyormuşum gibi bir davranışı var. manipule ederek yapıyor yani bunu.

nasıl neyin tazminatı ban arsızı? 35 k aldım ben neyin tazmitanı ne demek? malını mülkünü paylaştırmadım çocuğumla bir düzen kurmak için aldım tazminatı.
Keşke daha fazla alsaydın o manada sormadım. Davanın seyrini merak ettim. Genelde nafaka dışında tazminat kusurlu tarafa ödettiriliyor diye aklımda kalmış.Şiddeti ıspatlayıp darp raporuyla dava açmamışın zina yaptı diye açmamışsın. Başka nasıl bir durumlarda kadınlar tazminat alabiliyor merak ettim. Maddi manevi tazminat olayını biliyordum da karı koca boşanmasında başka hangi sebeplerden tazminat veriliyor onu merak ettim

Bunlara sen izin verdiğin için yapıyor ama.
Tamamen ölü taklidi yapsan hiçbir şekilde iletişime geçmesen ya da mecbur kaldığında çok resmi konuşsan bu kadarını yapamaz.
Yapsa da kendi kendine deli olur gider.
Çocuğu zaten takmayan bir adam var ortada. O yüzden çok bi sebebiniz yok konuşmak için.
Adam seni tanımış ona göre davranıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…