- 18 Ağustos 2016
- 4.840
- 19.913
Bu soru çok basit değil mi?
Her 3 mesajından 2 si eski eş benimle uğraşıyor.bu 3000 tl yollamaktan bağımsız(bu da nasıl uğraşmak oluyorsa) genel anlamda nasıl uğraşıyor merak ettimAdam bir süredir zamlı nafaka ödüyor, başkasıyla ciddi ilişkisi var daha ne yapsın?
Her 3 mesajından 2 si eski eş benimle uğraşıyor.bu 3000 tl yollamaktan bağımsız(bu da nasıl uğraşmak oluyorsa) genel anlamda nasıl uğraşıyor merak ettim
Yahu Jameya 6 yaşında kız çocuğu olduğu halde eve erkek arkadaşını yerleştiriyor,eski eş “kocan” diye bahsediyor mesajlarda jameyaya o dönem bile uğraşmamış ne bir kıskançlık olarak,nede endişeli “baba” olarak.Adamın umrunda değil. Jameya nedense aksini düşünüyor enteresanSerkan Kaya şarkısı göndermişti o sayılır mı?
Şu çoçuklara o kadar üzülüyorum ki ayakları taşa değmesin hiç birinin inşallah hep düzgün insanlar girsin hayatlarına. Aynı durum benim de yiğenimin başında var babası varken babasız büyüdü yavrumuzkızımın doğum günü geldi çattı. 6 yaşına girecek ve çok heyecanlı.
doğum günü için hazırlık yaptım herşeyi hazırladım elbisesi ayakkabısı, parti hazırlıkları filan.
babası daha önce hiçbir doğum gününde hediye almadı nafakasını gönderdiği dönemlerde, nafaka ödüyrum zaten diye birşey almadı.gönderdiği para o dönem 2900tl o da okuluna gidiyordu zaten.
neyse geçen hafta durup dururken benim hesabıma 3000 tl göndermiş.
bu ne diye sorduğumda kızımın doğum günü için birşey almam için atmış.
gerçekten babalık bu mu ya?
çocuğun doğum günü için yanında olayım gidip kendim bir hediye alıp gelip mutlu edeyim yok. hiçbir doğum gününde de gelmedi ayrıldığımızdan beri. geçen sene ben herşeyi yok sayarak davet ettim, gelicem diyip gelmedi. 3000 tl göndermekle baba mı olunuyor? o kadar sinirim bozuluyor ki bu adamın bu şekilde çocuğu yokmuşçasına hayatına devam etmesi.
yani vicdanını 3000 tl ile temizlemiş mı oldu bu adam şimdi?
daha önce 500tl bot için bana etmediği hakaret kalmadı şimdi de sırf vicdanı rahat etsin diye bu parayı gönderdiğine o kadar eminim ki, sinirim inanılmaz derecede alt üst oldu kızım için inanılmaz üzülüyorumben ne kadar büyük bir hata yapıp bu adamla çocuk yaptım inanamıyorum kendime.içim inanılmaz derecede huzursuz, yaptığı haksızlıklar bitmiyor. bana yaptıklarını hiç saymıyorum ama kızıma bunu yapması çok zoruma gidiyor
bak bak millete kendi hayalini yazıyorSerkan Kaya şarkısı göndermişti o sayılır mı?
İşin yok bana mı bulasıyorsun mutsuz sevgisiz zavallı seniBu da çok moda oldu gerçekten:)
"kadın düşmanı" .
Bence "aptal" daha doğru olur. Merak etme sana hakaret davası açmam:)
Neden "aptal" biliyor musun? Kaç tane konunu ciddiye alıp sana hukuki olarak (kendi yakın çevremin tecrübelerinden bildiğim için) tavsiyede bulundum, bir sürü mesajım var bu yılki konularında. Hepsinde sana güzelce konuştum, çık göster hangi mesajımda düşmanlık var? Ben kendi mesajlarımı alıntılayıp buraya kopyalarsam sen utanırsın bence. Hepsinde sana yol göstermek istedim.
Ki benim hafızam iyidir detayları da hatırlarım, hele de o kadar mesaj yazıp bir şekilde sana üzüldüysem. Ama zamanla hikayelerin tutmamaya başladı Jameya. Bu defalarca oldu.
Bence burada insanlara bunu yapma. Ben senin yaşadıkların gerçek değil demiyorum. Fakat hepsi çok çarpıtılmış. O nedenle olaylar, zamanlar, denilenler -senin ağzından farklı zamanlarda çıkanlar- hiç ama hiç uyuşmuyor.
Ve hiçbir konunda da diğer üyeler de söylediği halde mesajlarıma açıklama yapamadın, hep konuyu değiştirdin.
Tamam ben de anonimde olsak "aptal yerine konulmayı" sevmiyorum. Erkek de olsan sevmezdim. Bu saygısızlık geliyor bana.
Bak alta da iliştirdim, minik bir örnek bugünkü mesajlarından: Şu aşağıdaki cümleleri kuran biri "kadın dostu" sanırım:) Minik masum ayartılan erkekler:)
- Bugün 13:07
- Konu Sahibi
Jameya - Favorilere Ekle
evlenip evlenmedikleriyle ilgilenmiyorum,ben yüzük gördüm elinde bunu araştırmadm. Ya evlendi yada nişanlandı. Evlenmeyedebilir. Kadın evli adamların parasını yiyen biri,bunları ben hayatına girmeden önce duymuştum kuzeni kız kardeşime anlatıyordu. Hep evli adamları ayartıyormuş.
Nerede doğdunuz merak ettim2 kez evlendi işte arada yazım hatalarım olabiliyor. Malüm Türkiyede doğmadım
Aah Jameya ah...Ben özelden yazdım size oradan dönüş yapmadınız. Burdan adres paylaşacak değilim. Eski eşimi salmadığımı iddia ediyorsunuz da ben burda eski eşimi hala seviyorum diye konu açmadım. Rahatsız olduğum şeylerin konusunu açıyorum.
kızınızı 5 ayda bir o da 1 gün görüyormuş bu adam, siz kendiniz demişsiniz bunuPara gönderdiği için benimle uğraşıyor demedim başka birşeyi kast ettim.
Kadınla biz boşanmadan tanıştırmıştı zaten,tatile bile götürmüştü boşandıktan sonra. Aynı evde yaşıyorlar uzun zamandır.
İlişkileri ayrıl barış devam ediyor 3,5 senedir kızımı ondan ayrıyken 4 5 kadınla tanıştırdı,birine cicianne bile dedirtti. Çok değişik bir insan bunlardan benim tabi sonradan haberim oluyor.
Muhtemelen bu mesajı yazdığım için pişman olacağım ama yazmadan da duramadımYahu Jameya 6 yaşında kız çocuğu olduğu halde eve erkek arkadaşını yerleştiriyor,eski eş “kocan” diye bahsediyor mesajlarda jameyaya o dönem bile uğraşmamış ne bir kıskançlık olarak,nede endişeli “baba” olarak.Adamın umrunda değil. Jameya nedense aksini düşünüyor enteresan
kızınızı 5 ayda bir o da 1 gün görüyormuş bu adam, siz kendiniz demişsiniz bunu
kız 2,5 yaşındayken ayrılmışsınız, 2,5 yaşında insan birisiyle tanışıp hatırlayacak sonra 5 ay sonra başkasıyla tanışıp anne o kadın değildi başka kadındı diye size gelip anlatacak durumda olamaz.
ayrıca bu uzun süreli beni aldattı dediğiniz kadın da zaten ayrıl-barış şekilde hep var
nasıl oluyor da sene 2 kereden toplamda 3.5 senede en fazla 6-7 kere 1er gün gördüğü kızına 2.5 yaşından beri (yukaıdaki hesaba göre neredeyse her seferinde) birilerini tanıştırıyor, cicianne dedirtiyor ve siz bunu nasıl "sonradan" öğrenebiliyorsunuz (farklı farklı kadınlar olduğunu 2,5 yaşından beri kızınız anlatıyor yani, kaldı ki bu hesaba göre her seferinde adamın yanında başka kadın olduğu için kızınız zaten normal bir durum olarak babasının yanında bazı kadınlar görmeyi norm kabul etmiş olmalı şu zamana kadar, bu anlattığınıza göre?)
adam sizinle değil siz adamla uğraşıyorsunuz, araştırıyor, stalklıyor, peşine düşüyorsunuz, ilişkilerinin hepsine bir şekilde hakimsiniz gibi duruyor buradan bakınca
değilse nasıl uğraşıyor bu adam sizinle?
sorulmuş cvp vermemişsiniz
çok basit bir soru bu
adam nafaka göndermiyorsa eyvallah, rezilllik.
ama bu sefer ekstradan para göndermiş size, e siz buna da konu açmışsınız. adam ne yapsa "sizinle uğraşıyor" diye düşünen siz olmayın?
Dünya vatandaşı, açık vermemek için sürekli ülke ismi değiştiriyor. Ama iş yerini bilmeyen yokNerede doğdunuz merak ettim
Muhtemelen bu mesajı yazdığım için pişman olacağım ama yazmadan da duramadım
Ben olsam bu kadar babalıktan bi’haber adamı kafaya takıp dert etmem, üstelik çocuğum babası tarafından sevilmediğini hissediyor, bunu dile getiriyorsa, beni ona gönderme diye ağlıyorsa adamı bir kalemde silerim, onun babalığı da batsın nafakası da batsın derim.
Hayat mücadelem, yoruldum.
Bu hayatta en çok istediğim şey bir ailemin olmasıydı. 24 yaşımda evlendim bu benim hayatımın hatası oldu. Evliliğimde birçok şeye katlandım, eskort ile muhabbetlerini yakaladım, yalvardı affettim. şiddet gördüm, psikolojik şiddet yaşadım onları da affettim. Çok kolay affeden bir insanım ve bu...www.kadinlarkulubu.com
Adamın gözü kızını bile görmüyor, arada para göndererek belki yaptım işte demek için yapıyor o kısımları net bilemem, şahsen her konuyu da takip etmedim lakin bence yani benimki konulardaki içeriklerden yola çıkarak bir varsayım, Jameya affedici bir kadınmış, eşi defalarca eskortlara gitmiş, aldatmış, şiddet uygulamış, adamın ailesi kötüymüş vs ama hep bir affetme varmış, evliliklerinin son senesinde kavga gürültüde olmamış ama Jameya annesine kalmaya gidince terk edilmiş aslında, adam evliliği bitirmek için ortak bir karar almamalarına rağmen Jameya’nın annesine boşanacaklarını söyleyerek Jameya’nın affederek devam ettiği evliliği bitirmesi için zorunda bırakmış.
Ben jameya, yeni bir hayata başladım!
Herkese iyi geceler.. biraz dertleşmeye ihtiyacım olduğunu hissettim ve uzun zamandır girmediğim BDV’ye konu açmak istedim.. Beni hatırlayanınız var mı? Ben 7 ay önce eşimle yollarımı ayırdım. Anladım ki sohbet edemediğin, değersiz hissettiğim, dertleşemediğim ve bir film izlerken izlediğimiz...www.kadinlarkulubu.com
Jameya boşanmayı kabul etse de öfkesine hakim olamamış, bu öfkeyi hala diri tuttuğunu düşünüyorum, adamla hala hır gür yaşanmasının sebebi de bu bana kalırsa, Jameya yaşadıklarını unutamıyor o kadar affediciliğine rağmen adamın boşanmak zorunda bırakması, terk edilmişlik hissi canını acıtıyor bu can acısını da nafaka veya kızıyla ilgili başka sebeplerle görüşmeleri gerektiğinde kelimelerine yansıyor bence, adam da sinirlenip hakaret ediyor.
Yoksa eski karısıyla durduk yere uğraşmak isteyen bir adam takıntılı bir adam olurdu, çevremde çok boşanan arkadaşım ve akrabam var, ne kadar çirkinlikler yaşandığını biliyorum ama Jameya’nın eski eşi takıntılı değil umursamaz, kendisinden başka kimseyi önemsemiyor, Jameya’da buna sinirleniyor adamın bu umarsız halleri Jameya’nın eski öfkesini besliyor.
Bence Jameya böyle ite kaka babalık yapan adamdan kızı için para da istemesin, ne paran ne babalığın desin kestirip atsın, kızı için de kendisi için de en iyisi bu bence ama bu didişme çocuk büyüyüp kendi işini kendi görene kadar devam edecek gibi görünüyor.
Niye pişman olasın Mune abla neticede Jameyanın burada açtığı konulardan yola çıkarak fikrini beyan ediyorsun,kendisi buraya ne kadar bilgi verdiyse biz o kadarını biliyoruz ve yorum yapıyoruz “uyduruyorsunuz” oluyor.Muhtemelen bu mesajı yazdığım için pişman olacağım ama yazmadan da duramadım
Açık açık yazayım mı? Ama Jameya dahil kimse üzerine alınmasın, pişmanlık kısmı kendimle alakalı bir şey zira, ben yılan hikayesine dönmüş şeylerden nefret ederim, hayatım elbette sadece siyah ve beyazlardan oluşmuyor griler de var ama bir kadının hayatında kocalık yapmayan adam, babalığı önemsemeyen adam varsa senelerce bu adamı dert etmek bana göre değil, kocalık yapmıyorsa gitsin, babalık yapmıyorsa da gitsin, nafakaymış, çocuğumun doğum günlerinde gelmiyormuş, gelmek yerine para gönderiyormuş, üstüne çocuğum da baba dediği adamla mutsuzsa üzerini tek seferde çizerim, baba var ama yok gibi olup evladım mutsuz olacağına, hiç olmasın daha iyi derim, şeyi de sevmem boşanmak istiyorum deyip sonra vazgeçmeleri, birkaç ayda bir boşanıyorum vazgeçtim, boşanacağım vazgeçtim konuları da beni benden alıyor, sosyal hayatımda da burada da bir-iki kere fikrimi beyan ederim sonra çekilirim.Niye pişman olasın Mune abla neticede Jameyanın burada açtığı konulardan yola çıkarak fikrini beyan ediyorsun,kendisi buraya ne kadar bilgi verdiyse biz o kadarını biliyoruz ve yorum yapıyoruz “uyduruyorsunuz” oluyor.
neyse yarın ola hayrola
iyi geceler cümleten
Bunları herkes yazdı sayfalarca. Saldım eski eş umrumda değil diyor ama konular hep açılıyor :))Açık açık yazayım mı? Ama Jameya dahil kimse üzerine alınmasın, pişmanlık kısmı kendimle alakalı bir şey zira, ben yılan hikayesine dönmüş şeylerden nefret ederim, hayatım elbette sadece siyah ve beyazlardan oluşmuyor griler de var ama bir kadının hayatında kocalık yapmayan adam, babalığı önemsemeyen adam varsa senelerce bu adamı dert etmek bana göre değil, kocalık yapmıyorsa gitsin, babalık yapmıyorsa da gitsin, nafakaymış, çocuğumun doğum günlerinde gelmiyormuş, gelmek yerine para gönderiyormuş, üstüne çocuğum da baba dediği adamla mutsuzsa üzerini tek seferde çizerim, baba var ama yok gibi olup evladım mutsuz olacağına, hiç olmasın daha iyi derim
Sizler bu ayrıntıyı okumadınız mı o konusunda ya da o konuyu okumadınız mı?Bunları herkes yazdı sayfalarca. Saldım eski eş umrumda değil diyor ama konular hep açılıyor :))
O değil de Mune abla,bir önceki linkli yorumunla kucağıma bombayı atıp gittin. Şoklar içerisindeyim. Hani her defasında şiddet gördüm ayrıldım ama buraya şiddetle ilgili bir şey yazmadım(güya utandığı için) yüzüm gözüm mosmor geziyordu sonunda dayanamadım boşadım diyordu.
E adam jameyayı ve çocuğunu annesinin evine bırakmış gidiş o gidiş..Ne bir oturup konuşma ne kavga. Adam başından beri biliyordu ve planlıyordu demek terk edeceğini baksana kız annemin evi bahçeli pandemide biraz kafa dinlerim 1,5-2 ay diye gittiği eve giderken hiç bir şeyden haberi yokmuş1 seneye yakın kavga gürültü de olmamış güya. Bu adam boşanma kararını kendi verdi ve boşadı jameyayı baksana boşanmak üzeri olduklarını kendi annesinden duymuş..
O kadar şiddet görmüş Jameyanın bırakması gerekmiyor muydu.