• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımın dişindeki problem lütfen yardım

kardelencicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2008
208
2
96
43
İstanbul
merhaba kızımın dişleriyle ilgili yardımınızı istiyorum 3,5 yaşında azı dişlerinde oyukluk ve kahverengilikler var bu tam anlamıyla çürükmüdür doktora götürdüm fakat ağzını bile açmadı korktu günde 2-3 kere fırçalamaya çalışıyorum dişleri ağrıyacak çürük çoğalacak diye çok korkuyorum internette GC TOOTH MOUSSE krem gördüm bu çürüklerin ilerlemesini engellermi veya tavsiye edebileceğiniz başka bir ürün varsa biraz daha büyüyene kadar çürükleri nasıl önleyebilirim lütfen bilgi verirseniz çok sevinirim

merhaba kızımın dişleriyle ilgili yardımınızı istiyorum 3,5 yaşında azı dişlerinde oyukluk ve kahverengilikler var bu tam anlamıyla çürükmüdür doktora götürdüm fakat ağzını bile açmadı korktu günde 2-3 kere fırçalamaya çalışıyorum dişleri ağrıyacak çürük çoğalacak diye çok korkuyorum internette GC TOOTH MOUSSE krem gördüm bu çürüklerin ilerlemesini engellermi veya tavsiye edebileceğiniz başka bir ürün varsa biraz daha büyüyene kadar çürükleri nasıl önleyebilirim lütfen bilgi verirseniz çok sevinirim

artık kızınızın mutlaka fırçalama alışkanlığı edinmesi lazım.önce birlikte fırçalamayı deneyebilirsiniz.oluşan kahverenkli oluşumlar içnse mutlaka dolgu yaptırmanız lazım.bu tedaviyi lazerle hiç anestezisiiz yaptırabilirsiniz.bir pedodonti uzmanıda daha uyumlu bir çalışma ortamı sağlayabilir

Back