• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi kızımın dişi çıkıyooo!!!

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

sule3852

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
366
0
96
Aydın
bu konuyu ilk kim açacak acaba diye merak ederken bana kısmet oldukaydirigubbakcemile3
arkadaşlar kızımın dişi resmen görünüyo ama diş etinde kocaman bir şişlik olarak.birkaç gün içinde ilk incimiz parlıycak inşallah.hihoyyyt

Şulecim maşaAllah kızına :nazar: :nazar:
en erkenci seninki çıktı desene :emir_bebek:
sıra sıra bütün incileri kolaylıkla gelir inşAllah..
darısı bizim başımıza olsun :asigim:

şulecim hayırlı olsun...peki birkaç güne çıkacağını nereden biliyorsun?bizimde bayadır diş eti kabarık ve beyaz görünüyor.....

sağol canım.çok huysuz bir de herşeyi ağzına götürüyo ve ağzının suyu çok akıyo.benim büyük kızımda da böyle olmuştu ve kısa bir süre sonra çıkmıştı ama bu benim tahminim canım belki daha uzun sürer bilemiyorum.
inşallah sizinki de kolayca çıkar.

sağol canım.çok huysuz bir de herşeyi ağzına götürüyo ve ağzının suyu çok akıyo.benim büyük kızımda da böyle olmuştu ve kısa bir süre sonra çıkmıştı ama bu benim tahminim canım belki daha uzun sürer bilemiyorum.
inşallah sizinki de kolayca çıkar.

Maşallah canım darısı diğer dişlerinin başına ve bizimkilere :))

Hayırlısı olsun canım.Darısı bizimklerin başına. Çok ateş, ağrı yaptı mı canım;? huysuzlaştı mı yani? Ben korkuyorum bu diş işinden, çok rahatsız oluyo diyolar?

şulecim benimkide çıkaracak galiba 2 gündür ciyak viyak bağırıyor....artık sertçe sürüyor herşeyi ağzına...sizinki çıktı mı ??

şulecim benimkide çıkaracak galiba 2 gündür ciyak viyak bağırıyor....artık sertçe sürüyor herşeyi ağzına...sizinki çıktı mı ??
malesef canım çıkmadı benneyaptımkiyarın doktora götürcem ben de çok huysuz çünkü.belki rahatlatıcı bir krem jel falan verir.inşallah en kısa zamanda çıkarır bebişerimiz dişleri.

sulecim maşallah güzel gözlü kızına.:nazar::nazar:
bebişe rahatsızlık vermeden güzelce çıkar inşallah canım.

hayırlısıyla çıkarır dişlerini inşallah:nazar: Benim kızımında çok kaşınıyor damakları kemik oturduda bakalım ne zamana kısmet.Bu arada bebekler diş çıkarırken jel filan kullanmayın doktorlarda önermez zaten siz kaşıyın bebeklerinizin dişlerini parmağa takılan diş kaşıyıcılar var görüntüsü diş fırçasına benziyo şefaf ve yumuşak rahatlatacağından emin olun benimkisi ben yapınca mest oluyo:ecrin_bebek:

hayırlı olsun canım ilk inciniz .bakalım darısı bizimkinin başına ,inşallah ateş falan yapmaz bizde...

merheba arkadaşlar benim kızımın 5,5 aylık pazar günü iki dişi birden çıktı şimdi gözüküyolar 2 gün ateş yaptı halada çok huysuz bana doktorr diş için olan jellerden tavsiye etmedi sadece bir şurup verdi onu kullandım

Hayırlı olsun şulecim inciniz bizimkide geldi gelecek diş çıkacak yer bembeyaz ve şiş ama bi türlü çıkamadı perş.dr.a gidicez bakalım ne diyecek kesinlikle jel kullanmak doğru değilmiş bugün tv.de bi dr.dan dinledim parmağımızı soğuk suyla yıkayıp diş çıkacak yere masaj yapacakmışız ayrıca bi buz kalıbını tülbente sarıp yaklaşık yarım dakika yine o yerlere koyacakmışız rahatlatırmış

kutlarım arkadasım benm oglum cıkardı diş yaklasık 2 hafta falan oluyor ama cok huysuz ateslı bugun doktora goturcem hıcte kolay deılmıs..oglum etrafa gulucukler sacarken suam sadece bağırıyor ağlıyor cok canı yanıo heralde bende dayanamıorum umarım sen bole bı sorunla karsılasmazsın.

benim açmam gerekiyomuş... bizim çıkalı çoookkk oldu.. alttaki iki tanesi çıktı.. gülünce çok tatlı oluyo ya...:teytey:

hiç zorlanmadı çıkarırken maşallah... sadece iştahı yoktu...diş bulgurunu bile yaptık kendi aramızda.. komşuları sonra çağıracağız.. erken çıktı ya nazar değmesin..kaydirigubbakcemile3:emir_bebek:

benim kızımda tam 5.5 aylık biz daha diş çıkarmadık inşallah sorunsuz çıkarırız.bebekler huysuzlasıyormus galiba o dönemde
benim kız çok huysuz dahada huysuz halini düşünemiyorum. allah bana sabır versin.

benim oğlumda 1hafta sonra 6 aylık olacak.benimkininde dişleri kaşınıyo heralde eli hep ağzında ne bulursa ağzına sokuyo.kaşımaya çalışıyo.doktoru ilaç verdi.bakalım ne zaman çıkacak çok zor yaa inş sorunsuz çıkarırlar.

Back