• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kızımın çişleri çok azaldı!!!niye???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
doğduğundan beri şırıl şırıl çiş yapan kızım gitti yerine başkası geldi sanki.yaklaşık bir haftadır çok az çiş yapıyor.mamasını çorbasını içiyor,meme emmeye devam ediyor.bir günde yaklaşık bir çay bardağı kadar su içiyor.ama ajda bardakları değil o eski klasik küçük çay bardağı kadar.biraz da kabız zaten.meyve hiç yemiyor :1no2:.susuz mu kaldı acaba?napıcam yadım edin lütfeeennnn!!!:uhm:

bebişin kesinlikle susuz kalmış ne kadar su içerse o kadar gösterirdi onlar için yemekten önce sıvı alımı gelir suyunu arttır bol su içsin oğlum o aydayken günde sütün meyvenin haricinde 200cc su içerdi.. bıngıldağını kontrol et içine doğru çökmüşse oda susuzluğun göstergesi..

bana da aldığı sıvı yetersiz kalmış olabilir gibi geliyor. hafta sonu sıvı tüketimine özen göster, eğer artış olmazsa haftabaşı sağlık ocağında idrar tahlili yaptır derim.

elimde biberonla dolaşıyorum artık :Saruboceq:her firsatta dayıyorum ağzına bakalım nolcucak????

ewet canım kesinlikle susuzluktan. bizde de aynı şey oldu. akşam yatarken koyduğum bezi gece emzirmeye kalktığımda elle kontrol ediyordum dışardan kupkuru oluyordu. gün içinde de bir bilemedin iki kez çiş yapılmış bir bezi anlıyordum.. süt de içiyor halen dediğin gibi.. biz su olayını pek bilmiyorduk. az az veriyordum korkarak. doktor artık ver sık sık korkma dedi.. ek gıdalara başladık ya nasıl olsa. bende artık rezene çayı yapıyorum veriyorum eline küçük suluğuna, suyunu veriyorum küçük biberonuna eline.. meyve püreleri ve sularını veriyorum.. farkettiğimizden beri bu durumu iki günde düzelttik oğluşumu çok şükür..
bol sıvı!! endişelenme.. sevgilera.s.

Back