kızımın cildi çok kuru

chiglet

2 çiçek annesi
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2007
1.299
3
Merhaba Arkadaşlar
2,5 yaşında kızım var,cildi çok kuru bebek yağı ile idare ediyordum ama bu sene daha çok oldu yine niveanın kremi vardı fayda etmedi benim kullandığım nemlendiriciden sürüyorum ama kozmetik ürünleri çok kullanmak istemiyorum içim rahat etmiyor bu akşam doktora götürücem sizdede böyle sorun olan varmı ne yapmamı önerir siniz kızlar , offf kafam çok takılıyor.:a015:

Benim minik sıpalarımında öyle, ama kızımın daha çok. Genetik bu çünkü benim cildimde çok kuru. Kızım için doktor Excipial krem vermişti. Ama pek fayda etmedi. Sürekli kullanmak gerekiyor. Bebe yağı+ excipial kullanıyorum.:sm_confused:

Benim Bebeğiminde Cildi Kuru.sebamed Kullaniyordum Ama O Felaket Kurutuyor.suan Mustela Kullaniyorum Vede Memnunum.

çok Teşekkür Ederim Kizlar Dün Cildiyeciye Götürdüm Kizimi Ve Losyon Verdi Akşam Sürdü Ve Bayaği Toparladi Gibi Biraz Devam Edelim Birde Eczaci Birkaç Krem Ismi Netten Araştiricam

çok Teşekkür Ederim Kizlar Dün Cildiyeciye Götürdüm Kizimi Ve Losyon Verdi Akşam Sürdü Ve Bayaği Toparladi Gibi Biraz Devam Edelim Birde Eczaci Birkaç Krem Ismi Netten Araştiricam

Size hangi losyonu verdi doktorCADIARZU

Excipial çok etkili değil, şimdiden söyliyim.:1closedeyes:

güzel arkadaşım, benim kızımın da cildi çok kuruydu. resmen derisi soyuluyordu. sonra doktorumuz bize MUSTELA diye bir krem yazdı. her eczanede bulunmuyor. ayrıca ssk veya emakli sandığı hiçbir şekilde ödeme yapmıyor. özel almak gerekti. 53 ytl ye almıştı. çok iyi geldi. hem yüzüne hem de bütün vücuda kullanabilirsiniz. onu denemenizi öneririm.

X