E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
oohhhh misler gibi kokmuştur ev ayy kızlar o bebek kokusu bambaşka yaa ben daha hazırlamadım ama bebeği olan arkadaşlarım dalan'ın sabun tozunu önerdiler kısmetse 17sinde doğum iznine çıkıyorum önce evimi temizleyip sonra oğlumun eşyalarını yıkayıp hazırlayacağım hayırlısıyla umarım hepimiz için herşey çok güzel olacak
Canim burda bebekler icin yabanci bir marka var deterjan ve yumusatici onla yikadim.Kendim icinde kizim icinde hastanede gerekli tum seyleri aldim.Artik yarin utuler cantanin agzini kapatirim.Canta dedigime bakma bu arada bildigin orta boy bavul.6 gun yaticagim icin hastanede ancak yetisecek aldiklarim.
ayy ne güzel yaa valla okurken çook duygulandım bende o günleri görürüm değilmi Allah ın izniyle...
Allah bebeklerinizi sizlere bağışlasın beklemek çook zormuş...
çamaşır torbası nerelerde satılıyor acaba?bide hastane çantasına bebek bezini kadar koyacaksınız 1 pakette 56 tane bez var çok gelmez mi acaba?
bilgisayarımız bozulmuştu ömrümcüm o yüzden uzak kaldım biraz ama artık buralardayım valla doğuma yaklaşmışsınız artık Allah yardımcınız olsun canım...nerelerdesin tiviti hiç yoksun neler yapıyorsun,inşallah seninde güzel haberlerini duyucaz burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?